CE Disatujuan Babak aisan jeung kualitas luhur

Katerangan pondok:

The aisan buleud mangrupa aisan annular (ogé disebut "aisan universal") dijieunna tina anyaman ngagem-tahan jaket jeung kakuatan tinggi tali inti, nu salah sahiji struktur sling.Ring lemes paling loba dipaké bisa nyieun aisan awakna maké siklus, jasa aisan. hirup leuwih panjang.round aisan dipaké pikeun cooperate jeung ngangkat kait jeung objék ngangkat sejen, bisa dilarapkeun ka ngangkat objék dina rupa-rupa kaayaan ngangkat, éta boga kakuatan tinggi, tapi ogé teu bisa ngarugikeun beungeut obyék, boh lampu jeung lemes, bisa dipaké dina rupa-rupa kombinasi.faktor kaamanan: 6:7:18:1 panjangna: nurutkeun sarat customer


Rincian produk

Tag produk

Bahan:benang poliéster kakuatan tinggi

Parabot:anyaman ku Mueller loom diimpor ti Swiss, mesin dyeing diimpor ti Jerman, sarta sewed ku mesin jahit otomatis diimpor ti Jepang.

Skenario aplikasi:pikeun aviation, aerospace, konstruksi tanaga nuklir, manufaktur militér, port loading na unloading, parabot kakuatan, mesin processing, baja kimiawi, shipbuilding, transportasi jeung kategori séjén.

Inspeksi kualitas:unggal angkatan produk bakal rusak test, test elongation, test fastness warna, jsb, laju lolos bisa ngahontal 100%

Sertifikasi:Sertifikasi CE

Bungkusan sareng pangiriman:kualitas luhur segel palastik jeung karton

jasa saatos-jualan:parusahaan urang tanggung jawab kualitas unggal bets barang, urang janji yén unggal bets barang bisa dilacak, layanan pikeun kapuasan customer

round sling application
Art.No. Wates Beban Gawé Kira-kira Ketebalan (mm) Kira-kira Lebar (mm) L (mm)
(kg) Panjang Min Max Panjang 6:01 7:01 8:01
R01-01 1000 6 40 0.5 80 0.30 0.35 0.42
R01-02 2000 7 50 0.5 80 0.44 0.52 0.62
R01-03 3000 8 60 0.5 80 0.65 0.74 0.89
R01-04 4000 9 70 0.5 80 0.83 0.91 1.09
R01-05 5000 11 75 0.5 80 1.01 1.29 1.55
R01-06 6000 12 80 1.0 80 1.19 1.39 1.67
R01-08 8000 13 90 1.0 80 1.50 1.75 2.10
R01-10 10000 15 100 2.0 80 1.95 2.28 2.74
R01-12 12000 16 110 2.0 80 2.46 1.87 3.44
R01-15 15000 18 125 2.0 80 2.97 3.47 4.16
R01-20 20000 20 150 2.5 80 4.66 5.44 6.53
R01-25 25000 24 180 2.5 80 5.84 6.82 8.18
R01-30 30000 32 200 2.5 80 9.23 10.80 13.00
R01-40 40000 40 200 2.5 80 12.10 14.20 17.00
R01-50 50000 45 220 2.5 80 14.10 16.30 19.60
R01-60 60000 65 240 4.0 80 17.30 20.20 24.20
R01-80 80000 70 260 4.0 80 22.20 25.90 31.10
R01-100 100000 80 290 4.0 80 26.00 30.30 36.40
R01-200 200000 120 450 5.0 80 55.00 64.10 77.00
R01-300 300000 160 525 5.0 80 79.00 92.20 110.60
R01-400 400000 200 670 5.0 80 98.40 114.80 137.80
R01-500 500000 220 750 8.0 80 121.20 141.40 169.70
R01-600 600000 240 820 8.0 80 145.00 169.20 203.00
R01-700 700000 260 870 8.0 80 168.00 196.00 235.20
R01-800 800000 280 930 9.0 80 192.00 224.00 268.80
R01-900 900000 300 990 9.0 80 215.00 250.10 310.10
R01-1000 1000000 320 1050 9.0 80 238.00 277.70 333.20
1ton polyester round sling

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami