Tingali Naon Anu Urang Laksanakeun

Kenalkeun kami.

Produk unggulan

Mesin Zhixing, tempatna di kota Hangzhou anu éndah, mangrupikeun panyayog profesional pikeun produk angkat. Produk utama perusahaan diantarana nyaéta sabuk angkat, kerekan manual, kerekan listrik, jacks, rigging shackles sareng asesoris angkat anu sanés. Produk parantos lulus CE, GS sareng sertifikasi sanésna, sareng sasuai sareng standar internasional sapertos standar Australia sareng Amérika. Diantara produk kami, slings, hoists manual sareng jacks pisan kalapa di pasar. Éta mangrupikeun produk utama perusahaan urang, anu nampi umpan balik pasar anu saé…

Produk

Alat Pakakas

  • Produk unggulan
  • Kadatangan Anyar
  • sns02
  • sns03
  • Zhixing Machinery
  • Youtube