Tempo Naon Nu Urang Laksanakeun

  • electric chain hoist

Nepangkeun simkuring.

ZHI XING MACHINERY anu fokus kana manufaktur kerekan ranté listrik kualitas luhur, blok ranté, blok uas sareng produk angkat profésional.Produk kami parantos lulus sertifikasi CE, GS, sareng sasuai sareng standar internasional sapertos standar Australia sareng Amérika, jsb.

Urang terus narékahan pikeun ngaronjatkeun produk jeung prosés urang, nyadiakeun produk ngangkat kualitas luhur profésional.Tujuan kami nyaéta pikeun ningkatkeun efisiensi produksi sareng kaamanan operasi.Jieun usaha urang sorangan pikeun ngembangkeun industri.

Produk

PRODUK HOT

  • Produk Diulas
  • Kadatangan anyar
  • sns02
  • Zhixing Machinery
  • Youtube
  • sns03