Warta

  • Do you know the four major causes of damage to the lifting belt

    Naha anjeun terang opat panyabab utama karusakan dina sabuk angkat

    Sling datar ilahar aya dina kahirupan urang sadidinten, sareng efisiensi panggunaanna luhur pisan. Éta sering katingali dina ngangkut sareng ngangkat obyék beurat, sareng éta ogé maénkeun peran penting. Nanging, seueur palanggan bakal mendakan yén aisan angkat kedah diganti saatos waktos panggunaan. , Janten wh ...
    Maca deui
  • What is the principle of chain hoist

    Naon prinsip ranté kerekan

    Blok ranté manual cocog pikeun ngangkat jarak jauh pakakas alit sareng barang. Beurat angkat umumna henteu langkung ti 10T, sareng anu pangageungna tiasa ngahontal 20T. Jangkungna angkat biasana henteu langkung ti 6m. Cangkang luar kerekan ranté didamel tina waja paduan kualitas luhur, ...
    Maca deui
  • The reason why the chain block will slip

    Alesan naha blok ranté bakal leueur

    Naha anjeun parantos patepung sareng kaayaan sapertos kitu: dina prosés ngagunakeun ranté kerekan, ranté kerekan bakal tergelincer, saleresna, salah sahiji faktor anu bakal ngajantenkeun ranté kerekan nyaéta disk gesekan, teras naon sababna anu bakal ngakibatkeun gesekan slip slip? Salajengna, kuring bakal ngenalkeun anjeun sababaraha alesan ...
    Maca deui
  • Specifications and Precautions for The Use of Webbing Sling

    Spésifikasi sareng Pancegahan pikeun Pamakéan Wébling Sling

    Angkat sabuk sling seueur dianggo dina industri laut, minyak bumi, transportasi sareng industri sanés. Anu ku beurat enteng sareng fleksibilitas anu saé. Produk ieu beuki dipikaresep ku pangguna sareng laun-laun ngagentoskeun tali kawat dina seueur aspek. Dina urutan pikeun mastikeun umur panjang sling, naon s ...
    Maca deui
  • Introduction to the safety device of ASAKA HHBB electric chain hoist

    Pengantar alat kaamanan rikat listrik ASAKA HHBB kerekan

    Kerekan ranté listrik HHBB nyaéta kerekan rantai listrik anu hemat biaya anu diluncurkeun ku perusahaan urang. Dihandap ieu kami bakal masihan perkenalan lengkep pikeun alat kaamanan kerekan listrik ieu: 1. Motor marake "Elektromagnetik marake" mangrupikeun desain marake anu unik. Ciri na nyaéta bahkan anjeun ...
    Maca deui
  • How to deal with emergencies of electric hoist

    Kumaha kaayaan kaayaan darurat kerekan listrik

    Dina raraga nungkulan kacilakaan peralatan khusus anu ngadadak, rencana darurat kieu dirumuskeun: 1. Nalika nganggo kerekan listrik mini 200 kg sareng aya kagagalan listrik dadakan, jalma kedah diatur pikeun mayungan adegan, ngadegkeun tanda larangan di sekitar situs damel, sareng sen ...
    Maca deui
  • Common inspection methods for lever hoists

    Métode pamariksaan umum pikeun kerekan tuas

    Aya tilu metode pamariksaan anu biasa dianggo pikeun kerekan tuas: pamariksaan visual, pamariksaan tés, sareng pamariksaan kinerja ngerem. Dihandap ieu kami bakal ngajelaskeun metode pamariksaan ieu sacara rinci hiji-hiji: 1. Pamariksaan visual 1. Sadaya bagian tina kerekan tuas ratchet kedah didamel saé, ...
    Maca deui
  • Why is electric hoist so important?

    Naha kerekan listrik penting pisan?

    Industri angkat ngagaduhan hubungan anu hébat sareng kerekan listrik. Seueur proyek bakal nganggo keran listrik mini 500kg. Anjeun panginten panasaran kunaon mecenghulna alat angkat listrik ieu tiasa masihan kami bantosan anu hadé? Kalayan kecap séjén, sabaraha pangaruh ayana ayana listrik ieu ...
    Maca deui
  • How To Use The Ratchet Tie Down

    Kumaha Paké Ratchet Dasi Turun

    Tali karcét kargo maénkeun peran hébat dina transportasi, gerakan, kiriman atanapi neundeun barang. Saatos dikonci, obyék éta hésé murag sareng ngajaga obyék tina karusakan. Fungsi utami nyaéta ngencarkeun. 1. Fitur struktural Dasi ratchet nyaéta gabungan s ...
    Maca deui
  • The Advantage of ASAKA Ratchet Tie Down

    Kauntungannana ASAKA Ratchet Dasi Turun

    1. Tali kargo ASAKA langkung aman sareng langkung kentel tiasa ngahasilkeun sahenteuna 2.000 pon gaya tarik, ngangkut kargo sabuk kargo langkung caket kana permukaan obyék anu ngariung benten bentukna, ngajantenkeun langkung kuat sareng aman. Ieu cocog pisan pikeun ngalereskeun objék anu henteu teratur. 2. beubeur kargo didamel ...
    Maca deui
  • Matters needing attention in the operation of Electric Hoist Wire Rope

    Hal-hal anu peryogi diperhatoskeun dina operasi Tali Kawat Listrik

    Perkara anu diperhatoskeun dina operasi pengangkut listrik kawat cd1 nyaéta sapertos kieu: 1. tali kawat dina gulungan kedah disusun rapih. Upami aranjeunna tumpang tindih atanapi miring, aranjeunna kedah dieureunkeun sareng diatur deui. Dilarang pisan narik sareng nincak t ...
    Maca deui
  • Precautions for choosing Bottle Jack

    Pancegahan pikeun milih Botol Jack

    Nalika urang milih jack botol hidrolik, aya seueur hal anu kedah diperhatoskeun, contona: 1, Urang kedah mastikeun kapasitas anu dipeunteun anu urang butuhkeun, kami nyarankeun pikeun milih anu angkat beuratna langkung luhur tibatan beban kalayan 20%. 2. jangkungna awak sareng stroke: Numutkeun kana t ...
    Maca deui
1234 Teras> >> Halaman 1/4