Warta

  • the structure principle, advantages and how to use the chain hoist

    prinsip struktur, kaunggulan tur kumaha carana make kerekan ranté

    Kahiji: Prinsip Struktural Salaku pérsi ditingkatkeun tina katrol tetep, ranté kerekan manual lengkep inherits kaunggulan tina katrol tetep , Dina waktu nu sarua, éta adopts kombinasi reverse backstop marake reducer jeung blok ranté katrol, jeung dua. -panggung spur gear rotasi ...
    Maca deui
  • Introduction of ASAKA’s Webbing sling

    Bubuka ASAKA urang Webbing aisan

    Kahiji:Naon éta ASAKA ASAKA nyaéta merek ZHIXING MACHINERY, anu gaduh pangalaman anu beunghar dina industri angkat.kami geus disadiakeun loba pausahaan badag sarta leutik, sarta geus narima pujian unanimous, sahingga urang boga reputasi alus di industri, Urang boga hiji tim unggulan insinyur pikeun produc ...
    Maca deui
  • Key Considerations For Choosing The Right Chain Hoist

    Pertimbangan Utama Pikeun Milih Chain Hoist anu Katuhu

    Kerekan ranté-kinerja tinggi sareng awét penting pisan pikeun efisiensi pagawé, lingkungan anu aman sareng pikeun mastikeun prosés kerja henteu aya halangan.Alatan gesekan ngarah ngagem tur cimata, kualitas goréng kerekan ranté deteriorate gancang kana waktu lamun dioperasikeun sababaraha kali sarta tanpa pangropéa ditangtoskeun ...
    Maca deui
  • Why choose ASAKA chain hoist and lever block

    Naha milih kerekan ranté ASAKA sareng blok uas

    Naha milih ranté kerekan ASAKA jeung blok uas Hiji: naon ranté kerekan jeung blok uas Kerekan ranté nyaéta jenis mesin ngangkat manual anu gampang ngagunakeun sarta gampang dibawa. Cangkang ranté hoist dijieunna tina alloy kualitas luhur. baja, anu kuat sareng tahan ngagem sareng gaduh aman anu luhur ...
    Maca deui
  • The difference between chain hoist and lever hoist

    Beda antara kerekan ranté sarta kerekan uas

    Naon ranté kerekan: Hand ranté kerekan téh basajan ngagunakeun, gampang-to-mawa manual ngangkat mesin 'bisa dipaké di pabrik anyar, docks, tempat kabuka-hawa tanpa catu daya pikeun ngangkat objék beurat, hoists ditarik leungeun ogé bisa. dipaké ku trolleys ngajalankeun, leumpang dina I-beam jeung tra ...
    Maca deui
  • Learn from Polyester Webbing Sling

    Diajar tina Poliéster Webbing Sling

    Hiji: ngenalkeun Webbing aisan umumna dipaké dina kaduruk jeung ngabeledug environments.The munggaran di dunya serat sintétik datar nongkrong sabuk geus hasil dilarapkeun ka bango industri di Amérika Serikat dina 1955, Hal ieu loba dipaké dina kapal, metallurgy, mesin, pertambangan, minyak, kimia ...
    Maca deui
  • Introduction of HSZ-V chain hoist

    Bubuka HSZ-V ranté kerekan

    Hiji: Harti: Chain hoist mangrupakeun jenis mesin ngangkat manual nu basajan ngagunakeun sarta gampang dibawa, ogé katelah "blok ranté" atawa "ranté inverted".Dua: Ruang lingkup sareng metode pamakean: Ieu cocog pikeun angkat jarak pondok tina alat-alat sareng barang-barang leutik, angkat ...
    Maca deui
  • How to use the sling correctly?

    Kumaha cara nganggo tali anu leres?

    The webbing aisan bisa dibagi kana lapisan tunggal, lapisan ganda na opat lapisan, sarta aya rupa-rupa stitching methods.The ukuran poliéster datar webbing aisan bisa ngaropéa nurutkeun sarat pamaké (1-50 ton beban, rentang panjang 1-100). méter), sareng permukaan bantalan nyaéta ...
    Maca deui
  • The difference between hydraulic bottle jack and screw jack

    Beda antara jack botol hidrolik jeung jack screw

    Anu mimiti, dua jinis jacks ieu mangrupikeun jack anu umum pisan, sareng aplikasina pisan éksténsif.Naon bédana?Hayu urang ngajelaskeun sakeudeung: Hayu urang ngobrol ngeunaan jack botol screw munggaran, anu ngagunakeun gerak relatif screw jeung nut pikeun ngangkat atawa nurunkeun beurat ...
    Maca deui
  • An Introduce to ratchet tie down

    Hiji Nepangkeun kana ratchet dasi handap

    Hiji Nepangkeun ka ratchet dasi handap Hiji: Harti ratchet dasi handap Ratchet dasi handap nyaéta fungsi tetep nu dipaké salila angkutan, gerakan, kiriman atawa neundeun barang.Éta aman sareng dipercaya, hampang, gampang dioperasikeun sareng ngajagi objék tina karusakan nalika dikonci.Dua: leuwih...
    Maca deui
  • How to operate the lever hoist properly and safely?

    Kumaha cara ngoperasikeun kerekan uas kalayan leres sareng aman?

    1. The leungeun uas ranté kerekan aman ngalereskeun hook of kerekan jeung objék tetep, sarta hangs ranté hook jeung objék beurat ditunda babarengan reliably.2. Kerekan uas ngangkat barang beurat.Hurungkeun kenop ka "up" tina kartu posisi, terus balikkeun cecekelan bac...
    Maca deui
  • How to repair the Floor jack

    Kumaha carana ngalereskeun lanté jack

    1. Kumaha carana ngalereskeun jack floor nu teu bisa diangkat?Aya tilu métode pangropéa pikeun jack horizontal nu teu bisa diangkat nepi: hiji mariksa naha klep solokan minyak sagemblengna ditutup;anu sanésna nyaéta kencangkeun gagang solokan oli teras dicabut ...
    Maca deui