Tentang Kami

ZHI XING MACHINERY (HANGZHOU) CO., LTD.

Zhi Xing Mesin salawasna taat ka konsumén munggaran, abide kontrak, tetep prinsip iman alus, nyekel sikep positif pikeun nyugemakeun paménta konsumén.

Mesin Zhi Xing

Mesin Zhixing, ayana di kota Hangzhou anu indah, mangrupikeun supplier profésional pikeun ngangkat produk.Produk utama perusahaan kalebet sabuk angkat, kerekan manual, kerekan listrik, jacks, rigging shackles sareng asesoris angkat anu sanés.Produk parantos lulus CE, GS sareng sertifikasi anu sanés, sareng sasuai sareng standar internasional sapertos standar Australia sareng Amérika.Diantara produk urang, slings, hoists manual tur jacks pisan kalapa di pasar.Aranjeunna produk utama parusahaan urang, nu geus narima pasar alus feedback.Pausahaan kami boga leuwih ti 15 taun pangalaman dina industri ngangkat ogé jasa integrasi produk ngangkat kuat sarta pangabisa solusi.Pausahaan urang gaduh pangalaman ékspor di langkung ti 30 nagara, ku kituna kami wawuh pisan sareng standar ékspor sareng karesep pasar produk angkat ti Jepang, Amérika Serikat, Inggris, Jerman, Australia, Singapura, Indonesia sareng nagara-nagara sanés.Konsumén kami kalibet dina ngawangun kapal, galangan kapal palabuhan, pertambangan sareng metalurgi, manufaktur peralatan, nyalametkeun karéta api, transportasi, pembuatan baja, konservasi cai, listrik, kakuatan angin, konstruksi, jsb.

Ton tina
Ton tina

Pausahaan urang geus komitmen pikeun nyadiakeun konsumén jeung produk ngangkat kacida kalapa jeung stabil, bari nyadiakeun konsumén jeung layanan kualitas paling éfisién jeung salempang-gratis.Pausahaan urang mastikeun ngadalikeun kualitas produk, sarta mastikeun implements inspeksi sampel pre-produksi unggal bets barang, inspeksi acak tina prosés produksi, inspeksi produk rengse saméméh kiriman, sarta kaluman laporan inspeksi sanggeus kiriman ka mastikeun kualitas produk ka extent greatest.
Ngaran parusahaan urang "Zhixing" hartina parusahaan taat kana falsafah persatuan pangaweruh jeung aksi, Ngaruwat unggal customer tulus tur jujur.Taya curang, euweuh concealment tur euweuh profiteering.Kami narékahan pikeun janten pasangan pangembangan sustainable anu stabil, win-win sareng dipercaya!

Sertipikat

Tur Pabrik

4-20