Tentang Kami

Mesin ZHI XING (HANGZHOU) CO., LTD.

Mesin Zhi Xing sok taat ka konsumén heula, akur kontrak, jaga prinsip iman anu murni, nyekel sikep positip pikeun nyugemakeun paménta konsumén.

Mesin Zhi Xing

Mesin Zhixing, tempatna di kota Hangzhou anu éndah, mangrupikeun panyayog profesional pikeun produk angkat. Produk utama perusahaan diantarana nyaéta sabuk angkat, kerekan manual, kerekan listrik, jacks, rigging shackles sareng asesoris angkat anu sanés. Produk parantos lulus CE, GS sareng sertifikasi sanésna, sareng sasuai sareng standar internasional sapertos standar Australia sareng Amérika. Diantara produk kami, slings, hoists manual sareng jacks pisan kalapa di pasar. Aranjeunna produk utama perusahaan urang, anu nampi umpan balik pasar anu saé. Perusahaan kami gaduh langkung ti 15 taun pangalaman dina industri angkat ogé jasa integrasi produk angkat anu kuat sareng kamampuan solusi. Perusahaan kami gaduh pangalaman ékspor di langkung ti 30 nagara, janten kami kenal pisan sareng standar ékspor sareng preferensi pasar angkat produk ti Jepang, Amérika Serikat, Inggris, Jerman, Australia, Singapura, Indonesia sareng nagara-nagara sanés. Pelanggan kami kalibet dina damel kapal, port shipbuilding, pertambangan sareng metalurgi, pabrik peralatan, nyalametkeun karéta, angkutan, pembuatan baja, konservasi cai, kakuatan listrik, kakuatan angin, konstruksi, jst.

Ton tina
Ton tina

Perusahaan kami parantos komitmen pikeun nyayogikeun palanggan kalayan produk angkat anu kalapa sareng stabil, bari nyayogikeun palanggan kalayan jasa kualitas pang éfisiénna sareng bébas salempang. Perusahaan urang ketat ngatur kualitas produk, sareng mastikeun ngalaksanakeun pamariksaan sampel pra-produksi unggal angkatan barang, pamariksaan acak tina prosés produksi, pamariksaan produk réngsé sateuacan kiriman, sareng pengajuan laporan pamariksaan saatos pangiriman ka mastikeun kualitas produk dugi ka jauhna.
Nami perusahaan kami "Zhixing" hartosna yén perusahaan taat kana filsafat kahijian pangaweruh sareng tindakan, ngarawat unggal palanggan kalayan tulus sareng jujur. Henteu curang, teu nyumput sareng teu nguntungkeun. Kami narékahan pikeun janten stabil, win-win sareng mitra pangwangunan sustainable anjeun anu stabil!

Sertipikat



















Wisata Pabrik

4-20