CE Standar Manual Chain Hoist kalawan Quality High

Katerangan pondok:

The HSZ-V Series Chain Block mangrupakeun alat ngangkat portabel gampang dioperasikeun ku leungeun, Ieu cocog pikeun pamakéan di pabrik, produksi tatanén, sarta di wharfs, docks jeung storages pikeun ngaropéa mesin, ngangkat cargos, sarta loading na unloading. nguntungkeun pikeun ngangkat karya dina catu daya teu sadia.
Blok ranté tiasa digantelkeun kana trolley tina jinis naon waé salaku blok ranté iinditan, cocog pikeun sistem pangiriman overhead monorel, bango iinditan sareng bango jib.

 

 

  • Bahan baku: benang poliéster kakuatan tinggi
  • Sertifikasi: CE/GS
  • kuantitas pesenan minimum: 50 sapotong
  • Pangmayaran: T/T


Rincian produk

Tag produk

PENDAHULUAN:

Jenis 1.This mangrupakeun alat ngangkat portabel tur gampang dioperasikeun ku ranté leungeun.Éta cocog pikeun narik atanapi manjangkeun alat-alat sareng barang-barang leutik di sudut mana waé di tempat-tempat anu sempit sareng hawa kabuka sanajan teu aya kakuatan?
2.The ranté katrol blockis ngagunakeun dina kaamanan, dipercaya dina operasi kalawan pangropéa minimum
3.It nyaéta efisiensi tinggi?jeung alat tarik leungeun leutik
4.It hampang sarta ngabogaan penampilan rupa kalawan ukuran leutik tina kerekan leungeun.

Modél HSZ-0.5V HSZ-1V HSZ-1.5V HSZ-2VS HSZ-2VD HSZ-3V HSZ-5V HSZ-10V HSZ-20V HSZ-30V
Beban dipeunteun (T) 0.5 1 1.5 2 2 3 5 10 20 30
Angkat standar (m) 2.5 2.5 2.5 2.5 2.5 3 3 3 3 3
Beban uji (T) 0.75 1.5 2.25 3 3 4.5 7.5 12.5 25 37.5
Usaha diperlukeun dina kapasitas (N) 262 324 395 380 330 402 430 438 438 442
Diaméter ranté beban (mm) 5 6 7.1 8 6 7.1 10 10 10 10
Jumlah ranté beban 1 1 1 1 2 2 2 4 8 12
Ukuran (mm) A
B
C
D
127
115
288
25
156
131
334
25
180
142
415
38
181
148
435
35
156
131
459
36
180
142
536
37
230
171
660
50
410
171
738
65
645
215
1002
85
710
398
1050
85
beurat bersih (kg) 7 10.5 15.5 18.5 16 23 39 69 155 237
Beurat tambahan per méter tina angkat tambahan (kg) 1.5 1.8 2 2.4 2.7 3.2 5.3 9.8 19.6 28.3
2 Ton Hoist Manual Lifting Chain Block

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami