Warta Industri

  • Why choose ASAKA chain hoist and lever block

    Naha milih kerekan ranté ASAKA sareng blok uas

    Naha milih ranté kerekan ASAKA jeung blok uas Hiji: naon ranté kerekan jeung blok uas Kerekan ranté nyaéta jenis mesin ngangkat manual anu gampang ngagunakeun sarta gampang dibawa. Cangkang ranté hoist dijieunna tina alloy kualitas luhur. baja, anu kuat sareng tahan ngagem sareng gaduh aman anu luhur ...
    Maca deui
  • The difference between chain hoist and lever hoist

    Beda antara kerekan ranté sarta kerekan uas

    Naon ranté kerekan: Hand ranté kerekan téh basajan ngagunakeun, gampang-to-mawa manual ngangkat mesin 'bisa dipaké di pabrik anyar, docks, tempat kabuka-hawa tanpa catu daya pikeun ngangkat objék beurat, hoists ditarik leungeun ogé bisa. dipaké ku trolleys ngajalankeun, leumpang dina I-beam jeung tra ...
    Maca deui
  • What are the advantages of the heavy duty retractable ratchet straps

    Naon kaunggulan tina tugas beurat retractable ratchet Straps

    1. Leuwih aman tur unwavering Alat tightening unik pikeun dasi kabel stainless steel bisa nyieun gaya tensile tina sahanteuna 2.000 pon, bringing strip baja ngadeukeutan ka beungeut objék ngariung béda, sahingga kuat tur aman.Utamana cocog pikeun immobilization ...
    Maca deui
  • Do you know the four major causes of damage to the lifting belt

    Naha anjeun terang opat panyabab utama karusakan kana sabuk angkat

    aisan datar pisan umum dina kahirupan urang sapopoé, sarta efisiensi pamakéan pisan tinggi.Aranjeunna sering katingal dina angkutan sareng ngangkat barang beurat, sareng aranjeunna ogé maénkeun peran anu penting.Sanajan kitu, loba customer bakal manggihan yén aisan ngangkat kudu diganti sanggeus periode pamakéan., Jadi naon...
    Maca deui
  • What is the principle of chain hoist

    Naon prinsip ranté kerekan

    Blok ranté manual cocog pikeun ngangkat alat-alat leutik sareng barang-barang jarak pondok.Beurat angkat umumna henteu langkung ti 10T, sareng anu panggedéna tiasa ngahontal 20T.Jangkungna angkat umumna henteu langkung ti 6m.Cangkang luar ranté kerekan dijieunna tina baja alloy kualitas luhur, whi ...
    Maca deui
  • The reason why the chain block will slip

    Alesan naha blok ranté bakal dieunakeun

    Naha anjeun parantos mendakan kaayaan sapertos kieu: salami prosés ngagunakeun ranté kerekan, ranté kerekan bakal dieunakeun, saleresna, salah sahiji faktor anu nyababkeun ranté kerekan dieunakeun nyaéta cakram gesekan, teras naon alesan anu bakal nyababkeun gesekan. slip disk?Salajengna, kuring bakal ngenalkeun anjeun sababaraha alesan ...
    Maca deui
  • Specifications and Precautions for The Use of Webbing Sling

    Spésifikasi sarta precautions pikeun pamakéan anyaman aisan

    Ngangkat aisan sabuk anu loba dipaké dina laut, minyak bumi, transportasi jeung industri lianna.Nu mibanda beurat hampang jeung kalenturan alus.Produk ieu beuki loba favored ku pamaké sarta laun diganti tali kawat slings dina loba aspék.Pikeun mastikeun umur panjang aisan, naon ...
    Maca deui
  • How to deal with emergencies of electric hoist

    Kumaha carana nungkulan darurat tina kerekan listrik

    Dina raraga nungkulan kacilakaan parabot husus makmur dadakan, rencana darurat handap ieu ngarumuskeun: 1.When ngagunakeun kerekan listrik mini 200 kg sarta aya hiji gagalna kakuatan dadakan, jalma kudu diatur ngajaga adegan, ngadegkeun tanda larangan sabudeureun éta. tempat kerja, sareng ...
    Maca deui
  • Common inspection methods for lever hoists

    Métode inspeksi umum pikeun hoists uas

    Aya tilu metode pamariksaan anu biasa dianggo pikeun kerekan uas: pamariksaan visual, pamariksaan uji, sareng pamariksaan kinerja ngerem.Di handap ieu kami bakal ngajelaskeun metode pamariksaan ieu sacara rinci hiji-hiji: 1. Inspeksi visual 1. Sadaya bagian tina kerekan ratchet lever kedah diproduksi saé, ...
    Maca deui
  • Why is electric hoist so important?

    Naha kerekan listrik penting pisan?

    Industri angkat gaduh sambungan anu saé sareng hoists listrik.Seueur proyék bakal nganggo mini hoist listrik 500kg.Anjeun bisa jadi panasaran ngeunaan naha mecenghulna alat-alat kerekan listrik ieu bisa mere kami pitulung hébat?Dina basa sejen, sabaraha pangaruh ayana hoi listrik ieu ...
    Maca deui
  • How To Use The Ratchet Tie Down

    Kumaha Paké Ratchet Dasi Turun

    Tali kargo ratchet maénkeun peran anu saé dina transportasi, gerakan, kiriman atanapi neundeun barang.Saatos dikonci, obyék hésé murag sareng ngajagi obyék tina karusakan.Fungsi utama pikeun tighten.1. Fitur struktural The ratchet dasi handap mangrupa kombinasi s ...
    Maca deui
  • The Advantage of ASAKA Ratchet Tie Down

    Kauntungannana ASAKA Ratchet Tie Down

    1. Straps kargo ASAKA leuwih aman tur firmer bisa ngahasilkeun sahanteuna 2.000 pon gaya narik, bringing kargo lashing sabuk ngadeukeutan ka beungeut objék ngariung tina wangun béda, sahingga kuat tur aman.Utamana cocog pikeun ngalereskeun objék anu henteu teratur.2. sabuk kargo dijieun ...
    Maca deui