Sértipikasi CE kualitas luhur poliéster sling wéb

Pedaran pondok:

sling wéb gaduh kakuatan anu luhur, tahan maké, résistansi oksidasi, résistansi ultraviolét sareng sababaraha kaunggulan anu sanésna, sedengkeun tékstur anu lemes, henteu konduktif, henteu aya korosi (henteu ngarugikeun awak manusa), seueur dianggo dina sagala rupa bidang. Aya seueur jinis sabuk pengangkat Sabuk pengangkat konvensional (numutkeun penampilan sling na) dibagi kana opat kategori: tindikan inti annular, datar annular, tindik inti teropong, binocular datar opat kategori.


  • Bahan atah: Benang poliéster kakuatan tinggi
  • Sertifikasi: CE / GS
  • Jumlah minimum order: 50 sapotong
  • Pamayaran:
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    bahan: benang poliéster kakuatan tinggi
    Alat-alat: anyaman ku Mueller loom diimpor ti Swiss, mesin dyeing diimpor ti Jérman, sareng dijahit ku mesin jahit otomatis anu diimpor ti Jepang.

    Skenario aplikasi: pikeun penerbangan, aeroangkasa, pangwangunan kakuatan nuklir, pabrik militér, ngamuat palabuhan sareng ngabongkar momotanana, alat-alat listrik, ngolah mesin, baja kimia, damel kapal, transportasi sareng kategori sanésna.

    Inspeksi kualitas: unggal angkatan produk bakal tés rusak, tés pemanjangan, uji tahan warna, sareng sajabana, laju lulus tiasa ngahontal 100%

    Sertifikasi: Sértipikasi CE

    bungkus sareng kiriman: segel palastik kualitas luhur sareng karton

    Jasa saatos-jualan: parusahaan urang jawab kualitas unggal angkatan barang, urang janji yén unggal angkatan barang tiasa dilacak, jasa pikeun kapuasan konsumén

    555
    Seni. Henteu. Watesan Beban Kerja
    (kg)
    Kira-kira Kandel (mm) Sakitar Lebar (mm) L (mm) Panjang Mata
    (mm)
    Beurat (kg)
    5: 1 6: 1 7: 1 5: 1 6: 1 7: 1 Panjang Min Max Panjang 5: 1 6: 1 7: 1
    W01-01 1000 7.5 25 30 1.1 100 300 0,19 0,20 0,26
    W01-02 2000 7.5 50 60 1.2 100 300 0,36 0.41 0,45
    W01-03 3000 7.5 75 90 1.3 100 350 0,56 0,60 0,71
    W01-04 4000 7.5 100 120 1.4 100 500 0,70 0,75 1.02
    W01-05 5000 7.5 125 150 2.0 100 550 0,89 1.02 1.21
    W01-06 6000 7.5 150 180 2 100 600 0,98 1.26 1.42
    W01-08 8000 7.5 200 240 2.0 100 700 1.36 1,69 1,89
    W01-10 10000 7.5 250 300 3 100 800 1,82 2.07 2.34
    W01-12 12000 7.5 300 300 3.0 100 900 2.22 2.37 2.98
    price webbing sling
    5856

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami