Warta pausahaan

  • Manual Chain Hoist

    Manual Chain Hoist

    Dina lingkungan ayeuna, ranté hoists geus loba dipaké dina sagala rupa widang kahirupan jeung produksi, sarta geus nyieun kontribusi beredar pikeun pangwangunan ékonomi jeung pangwangunan.Kerekan ranté laun-laun narik perhatian para nasabah.Ayeuna Abdi nunjukkeun anjeun ranté Manual ASAKA Hoi...
    Maca deui
  • What are the factors affect the price of electric chain hoist

    Naon anu faktor mangaruhan harga ranté listrik hoist

    Naha tina sudut pandang padagang atanapi konsumen, perhatian anu sami dibayar pikeun hargana.Nalika hargana luhur, para konsumen ngarasa yén kinerja biaya henteu luhur, sareng hargana rendah, sareng padagang ngarasa yén teu aya kauntungan anu tiasa dicandak.Janten, faktor naon anu mangaruhan harga ...
    Maca deui
  • The factors affect the price of electric chain hoists

    Faktor mangaruhan harga hoists ranté listrik

    Dina dua taun katukang, tingkat utilization of hoists listrik geus laun ngaronjat, utamana dina sababaraha industri konstruksi jeung tutuwuhan perusahaan.Kerekan listrik hampang sareng kompak, kalayan seueur jinis, anu tiasa nyumponan kabutuhan tempat anu béda sareng ningkatkeun efisiensi kerja....
    Maca deui
  • What is a screw jack? What are the instructions for use

    Naon ari screw jack?Naon parentah pikeun pamakéan

    The screw jack diwangun ku bagian utama kayaning piston, piston silinder, cap luhur jeung panutup luar.Ngagunakeun prinsip hidrolik, pompa minyak leungeun-ditinju mencét minyak kana handap piston pikeun ngangkat objék beurat, sarta karya stabil sarta miboga éfék timer akting.Aya lalaki...
    Maca deui
  • Wrong cleaning method of electric chain hoist cover

    Métode beberesih anu salah tina panutup kerekan ranté listrik

    Panutup kerekan ranté listrik sarua jeung panutup kerekan ranté leungeun.Éta henteu ngan ukur maénkeun peran pelindung, tapi ogé ngagaduhan sababaraha téks anu nyirian sapertos nami produk, nomer data, produsén, sareng sajabana, anu tiasa ngajantenkeun urang ngabédakeunana.Ieu sering henteu dianggo.Waspada ku minyak oli...
    Maca deui
  • Hand Chain Hoist Faults and Solutions

    Leungeun Chain Kerekan Faults na Solusi

    1. ranté ruksak ruksakna Chain utamana manifested sakumaha pegatna, maké parna sarta deformasi.Upami anjeun teras-terasan nganggo ranté anu rusak, éta bakal nyababkeun kacilakaan anu serius sareng kedah diganti dina waktosna.2. Hook ruksak ruksakna Hook ogé utamana manifested salaku: narekahan, maké parna sarta de ...
    Maca deui
  • Introduction to the safety device of ASAKA HHBB electric chain hoist

    Bubuka ka alat kaamanan ASAKA HHBB ranté listrik kerekan

    HHBB ranté listrik kerekan mangrupakeun pisan ongkos-éféktif ranté kerekan listrik dibuka ku parusahaan urang.Di handap ieu kami bakal masihan bubuka detil kana alat kasalametan kerekan listrik ieu: 1. Rem motor "rem éléktromagnétik" mangrupikeun desain rem anu unik.Ciri na nyaeta sanajan anjeun ...
    Maca deui
  • Genius ngahijikeun Shimano Di2 sareng komponén hidrolik SRAM

    Naon anu anjeun laksanakeun nalika industri sapédah teu tiasa ngadamel bagian anu nyumponan kabutuhan khusus anjeun?Upami anjeun insinyur desain sareng ahli pneumatik Paul Townsend, anjeun bakal ngahasilkeun produk anjeun nyalira sareng maok bagian tina merek anu bersaing.Paul commented on fungsi tina téhnologi jalan dead-en ...
    Maca deui
  • Pasar winch pamulihan kakuatan bakal ningali pangembangan anu kuat dina 2028

    Kalawan ngembangkeun gancang olahraga petualangan sarta olahraga, lir recovery kakuatan geus kapanggih spasi lega pikeun nyadiakeun kaamanan pikeun rider petualangan.Winch recovery kakuatan mangrupakeun alat mékanis anu ngagunakeun sumber kakuatan pikeun ngalereskeun, mindahkeun atawa nurunkeun objék beurat.Winch pamulihan kakuatan gampang ...
    Maca deui
  • Perusahaan jahit global ngembang di Columbia, nyiptakeun 50 padamelan

    Columbia, Indiana (WANE) -a supplier global fabrics, parabot, hardware, jeung suplai jahit pikeun pelaut, ngembangna bisnis na di timur laut Indiana.Sailrite Enterprises Inc.. ngumumkeun Rebo yén éta ngarencanakeun rék dilegakeun markas CR 100 South na ka 32.500 méter pasagi.$3,25 juta ...
    Maca deui
  • Explosion-proof hoist to solve the problem of special scene

    Ledakan-bukti hoist pikeun ngajawab masalah pamandangan husus

    15 Maret 2021, skuadron seuneu Zhejiang hangzhou nampi alarm umum, treuk sarat petasan dibalikkeun, supirna kajebak dina deformasi kabina, teu tiasa kabur.Patugas pemadam kebakaran bergegas ka TKP, sanggeus nalungtik adegan, kapanggih yén kembang api sumebar di sabudeureun ...
    Maca deui
  • To provide greater impetus for world economic recovery and development

    Pikeun masihan dorongan anu langkung ageung pikeun pamulihan sareng pangwangunan ékonomi dunya

    Dina 2020, nilai impor sareng ékspor Cina duanana pencét rekor luhur.Mesin beurat ngabongkar kargo tina kapal peti kemas di terminal wadahna Pelabuhan Lianyungang di propinsi Jiangsu Cina wétan, 14 Jan 2021. Dina 2020, GDP Cina bakal ngaleuwihan 100 triliun yuan pikeun kahiji kalina ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2