Taros Kami

Mesin ZHI XING (HANGZHOU) CO., LTD.

Alamat

Gedong Kali, Jalan Liangzhu, Kacamatan Yuhang, Kota Hangzhou, Propinsi Zhejiang, Cina

Telepon

+ 86-13486165199

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami