Ratchet Straps Kalayan Kuncén

Pedaran pondok:

The ratchet dasi handap diwangun ku wéb datar, bolter sareng tungtung logam, sareng tiasa dilengkepan bagéan tungtung numutkeun kabutuhan saleresna. Seueur dianggo dina ngangkut barang dina prosés ngariung sareng nyalametkeun diri trailer. Sabuk beungkeutan kalayan ukuranana alit, beurat enteng, operasi saderhana, aman sareng dipercaya, gampang dibabawa sareng kaunggulan sanésna parantos laun dianggo.


  • Bahan atah: Poliéster kakuatan tinggi
  • Sertifikasi: CE / GS
  • Pamayaran:
  • Jumlah minimum order: 50 sapotong
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Bahan: kakuatan tinggi poliéster benang 45 # waja

    Alat-alat: anyaman ku Mueller loom diimpor ti Swiss, mesin dyeing diimpor ti Jérman, sareng dijahit ku mesin jahit otomatis diimpor ti Jepang. 

    Skenario aplikasi: Utamana dianggo pikeun treuk, gandengan, kapal atanapi barang rel sareng waja, kai sareng sagala rupa barang pipa ngariung, bolting, ogé cocog pikeun trailer wahana sareng panggunaan nyalametkeun.

    Inspeksi kualitas: unggal angkatan produk bakal tés rusak, tés pemanjangan, uji tahan warna, sareng sajabana, laju lulus tiasa ngahontal 100%

    Sertifikasi: Sértipikasi CE

    Paking sareng pangiriman: segel palastik kualitas luhur sareng karton

    Jasa saatos-jualan: parusahaan urang jawab kualitas unggal angkatan barang, urang janji yén unggal angkatan barang tiasa dilacak, jasa pikeun kapuasan konsumén

    ratchet tie down strap
    Seni. Henteu. Ngarecah Kakuatan (kg) Tali Lebar (mm) Total Panjang (mm)
    LS01-008 800 25 6 ~ 12
    LS01-015 1500 25 6 ~ 12
    LS01-02 2000 35/50 6 ~ 12
    LS01-03 3000 35/50 6 ~ 12
    LS01-04 4000 50 6 ~ 12
    LS01-05 5000 50 6 ~ 12
    LS01-08 8000 75 6 ~ 12
    LS01-10 10000 100 6 ~ 12
    cargo lashing belt
    lashing belt cargo lashing strap

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami