Botol Jack Mobil Hidrolik Jack Ku Klep

Pedaran pondok:

Jaket ringan nganggo pompa tekanan aksi glide kualitas tinggi anu cocog pikeun beca, mobil mini, minibus sareng, mobil, SUV sareng truk pickup.
- Perlindungan Overload - Aman-klep
- Diwangun - Dina Mékanisme Bypass & Klep Forged Diluncurkeun Unik
- Dasar tempa anu langkung ageung sareng pelana angkat baja direkayasa pikeun nahan beban aman.
- Kualitas luhur, diaméterna ageung, unit silinder hidrolik ngahasilkeun tekanan minyak anu langkung handap diperyogikeun pikeun naékkeun beban, anu ngabantosan pikeun ngirangan pakean sareng manjangkeun umur jasa.
- Éta ciri klep pelepasan paksaan tipe salib anu unik anu mastikeun kontrol beban positip sareng dijagaan tina kakeueuran.
- Kalayan screw extension, ngamungkinkeun Pro Lift Botol Jack disaluyukeun pikeun nampung jangkung padamelan anu dipikahoyong.


  • Bahan atah: Baja kualitas luhur
  • Sertifikasi: CE / GS
  • Pamayaran:
  • Jumlah minimum order: 10 sapotong
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Kauntungannana :

    Bahan: Baja seamless kualitas luhur

    Skenario aplikasi: Jack hidrolik seueur dianggo dina rékayasa konstruksi, damel kapal, metalurgi, penambangan, industri petrokimia, rékayasa karéta, sasak érailing sareng pabrik, gudang, darmaga, beurat tumpukan sareng ngagentos ban mobil sareng trek traktor, ogé tiasa dianggo pikeun pamasangan kapal keel atanapi las sareng padamelan sanesna.

    Inspeksi kualitas: Tes kaleuleusan

    Sertifikasi: Sértipikasi CE

    Paking sareng pangiriman: kotak warna kualitas luhur

    Jasa saatos-jualan: parusahaan urang jawab kualitas unggal angkatan barang, urang janji yén unggal angkatan barang tiasa dilacak, jasa pikeun kapuasan konsumén

    car jack hydraulic bottle
    Modél Hirup.W
    (T)
    Min.H
    (mm)
    Hirup.H
    (mm)
    Adj.H
    (mm)
    Max.H
    (mm)
    NW
    (kg)
    Pakét Pangukuran
    (cm)
    Qty / Ctn
    (cm)
    GW
    (kg)
    20 'Kont.
    (PCS)
    BJ0203 (QYL2) 2 158 90 60 308 2.23 Kotak warna 52x25.5x19 10 23 7800
    BJ0303 (QYL3) 3-4 195 125 60 380 3.2 Kotak warna 46x26.5x22.5 8 26 5400
    BJ0503 (QYL5) 5-6 197 125 60 382 4.1 Kotak warna 38x27.5x22.5 6 25 4200
    BJ0803 (QYL8) 8 205 125 60 390 4.9 Kotak warna 29.5x27.5x22.5 4 20 3340
    BJ1003 (QYL10) 10 205 125 60 390 5.6 Kotak warna 30.5x29.5x24 4 23 3000
    BJ1203 (QYL12) 12 215 125 60 400 6.5 Kotak warna 30.5x16.5x24 2 13.5 2500
    BJ1503 (QYL15) 15-16 225 140 60 425 7.8 Kotak warna 31.5x17x24.5 2 16 2250
    BJ2003 (QYL20) 20 244 145 60 449 10.2 Kotak warna 34.5x19.5x27 2 21 1500
    BJ3203A (QYL32) 30-32 285 180 / 465 13.5 Kotak warna 37.5x19.5x31 2 28 1240
    BJ3203 (QYL32) 30-32 285 180 / 465 14 Kotak warna 37.5x19.5x31 2 28.5 1060
    BJ5003 (QYL50) 50 300 180 / 480 29.5 Karton 26x24x33 1 30 540

    Modél Hirup.W Min.H Hirup.H Adj.H Max.H NW Pakét Pangukuran Qty / Ctn GW 20 'Kont.
    (T) (mm) (mm) (mm) (mm) (kg) (cm) (cm) (kg) (PCS)
    BJ0203-S (QYL2) 2 158 90 60 308 2.23 Niup Case 34.5x34.5x25.5 6 16 4800
    BJ0403-S (QYL4) 3 195 125 60 380 3.2 Niup Case 38.5x35.5x29.5 6 23 4200
    BJ0603-S (QYL6) 6 197 125 60 382 4.1 Niup Case 39.5x26.5x30.5 4 20 3500
    BJ0803-S (QYL8) 8 205 125 60 390 4.9 Niup Case 39.5x26.5x30.5 4 24 3500
    BJ1003-S (QYL10) 10 205 125 60 390 5.6 Niup Case 31x22.5x32.5 2 14 1280
    BJ1203-S (QYL12) 12 215 125 60 400 6.5 Niup Case 31x22.5x32.5 2 16 1280
    hydraulic bottle jack03

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami