Pabrik Sekrup Pabrik Cina

Pedaran pondok:

Jack sekrup, ogé katelah jack mékanis, disetir ku tanaga kerja ngaliwatan pasangan screw, sekrup atanapi nut leungeun baju salaku bagian ngangkat. Jack sekrup biasa ngadukung objék beurat ku thread timer ngonci. Éta ngagaduhan struktur anu saderhana, tapi épisiénsi transmisi anu rendah sareng perjalanan balik anu laun. Sekrup jack jack turun otomatis henteu gaduh pangaruh ngonci nyalira sareng dilengkepan ku rem. Loosen marake, beuratna tiasa turun gancang, nyingkat waktos balikna , tapi struktur jack sapertos kieu langkung kompleks. Jack jack tiasa ngadukung beban beurat pikeun waktos anu lami, beurat angkat maksimum parantos ngahontal 100 ton, seueur dianggo. Bagian handap screw horizontal dipasang, tapi ogé pikeun ngabeuratkeun gerakan transversal jarak jauh.


  • Bahan atah: Baja campuran kualitas luhur
  • Sertifikasi: CE / GS
  • Jumlah minimum order: 10 sapotong
  • Pamayaran:
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Fitur

    1. jack mékanis
    2. Kapasitas bentuk 3.2Ton dugi ka 100Ton.
    3. kualitas luhur kalayan harga kalapa paling.
    4. Diuji ka 150% tina kapasitas dipeunteun tetep éta kaamanan dipaké.
    5. Dipaké pikeun aplikasi otomotif, industri, pertanian, rekreasi laut sareng aplikasi konstruksi dimana angkat, ngadorong,
    nyebarkeun, ngabengkokkeun, mencét atanapi ngalempengkeun diperyogikeun.
    6. Sadaya modél dianggo dina posisi tegak atanapi horizontal dimana kakuatan diperyogikeun.

    manual screw jack
    Modél Kapasitas (Ton) Beurat Net per Piece (kg) QTY / PKG (pcs) Kasar Wegith per PKG (kg) Angkat Jangkungna (mm) Min Jangkungna (mm) Ukuran bungkus (mm)
    QL3.2 3.2T 4.07 5 20.62  110 200 6 75 X270 x175
    QL5 5T 5,68 4 22,96  130 250 580 x300 x 190
    QL8 8T 5,84 4 26,80  140 260 640x335x 190
    QL10D 10T 6.44 4 27.12  75 200 675x270 x175
    QL10 10T 7.76 4 32,30  150 280 640x335x 190
    QL16 16T 9.74 2 20.04  180 320 365 x360 x 200
    QL20D 20T 8.98 2 18.96  90 225 365x360 x 200
    QL20 20T 10.94 2 22.54  180 325 365x360 x 200
    QL25 25T 9.98 2 20.70  130 275 365 x360 X 200
    QL32D 32T 15.36 2 31.44  150 320 430X380x215
    QL32 32T 17.3 2 35.44  200 395 435 x425 x230
    QL50D 50T 25.38 1 26.44  150 330 495x340 X265
    QL50 50T 30 1 31,48  250 452 495x340 X265
    QL100 100T 63.52 1 66.32  200 452 525x375x385
    hand crank screw jack

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami