Pertimbangan Utama Pikeun Milih Chain Hoist anu Katuhu

Kerekan ranté-kinerja tinggi sareng awét penting pisan pikeun efisiensi pagawé, lingkungan anu aman sareng pikeun mastikeun prosés kerja henteu aya halangan.Alatan gesekan ngarah ngagem tur cimata, kualitas goréng kerekan ranté deteriorate gancang kana waktu lamun dioperasikeun sababaraha kali sarta tanpa pangropéa ditangtoskeun.

Ieu tempat urang di ASAKA Industries datang!Kami produsén profésional

dina Peralatan Penanganan Bahan sareng kami parantos ngalayanan seueur palanggan anu sugema, naha éta klien ageung atanapi perusahaan alit.

teras ijinkeun kuring ngenalkeun anjeun kumaha milih kerekan ranté anu leres dina pendapat kuring.

csdgvfsd

Kahiji: Kapasitas sareng Angkat

Penting pikeun terang beurat maksimal tina beban anu dicandak ku alat.Themanualranté kerekan urangkapasitas kudu suitably leuwih ti beban beurat maksimum ku kituna pikeun mastikeun kasalametan sarta fungsi ditangtoskeun sanajan pamakéan berkepanjangan.Anjeun oge kudu nangtukeun jumlah lift merlukeun aplikasi Anjeun, nu saukur jarak diperlukeun pikeun ranté nu.Kami ngarékoméndasikeun mesen ranté logam panjang pikeun leeway ku kituna anjeun bisa make eta pikeun rupa-rupa aplikasi.

Kadua: Pariksa Speed

Laju pikeun ngangkat beban mangrupikeun faktor anu penting pikeun mutuskeun jinis kerekan ranté anu anjeun hoyong mésér ogé.Aya modél énggal pikeun aplikasi modéren anu tiasa angkat dina kecepatan luhur pikeun produktivitas sareng kauntungan anu maksimal.Upami tujuanna ngan ukur ngamuat sareng ngaunduh, sareng ngagentos posisi barang, maka laju anu sedeng cekap.

cvfds

Katilu: Jinis Suspensi

Dua pilihan ilahar kapanggih pikeun suspending hiji ranté kerekan téh via Hook Gunung.Sakumaha ngaranna ngakibatkeun, Fungsi hook napel luhur kalawan hook sarta sambungan boh kaku jeung bisa swivel.Hook swivel ngamungkinkeun pikeun leuwih kalenturan sabab ngamungkinkeun dinarantéBlokngahurungkeun salila operasi.Metoda gantung lug ngagunakeun lugs baud ka Gunung kerekan ranté ka trolley jeung utamana mangpaat lamun aya spasi kawates.

Faktor Pangaruh séjén kaasup kaayaan ambient, sabaraha sering kerekan di operasi poean, jenis beban, jenis trolley ngagunakeun .Paling penting anggaran Anjeun.Upami anjeun henteu yakin kana syarat anjeun, hubungi kami sareng ngantepkeun tim penjualan anu ramah sareng berpengalaman nyayogikeun analisa sareng konsultasi anu lengkep!


waktos pos: May-23-2022