Bubuka ASAKA urang Webbing aisan

Kahiji: Naon ASAKA
ASAKA mangrupikeun merek ZHIXING MACHINERY, anu gaduh pangalaman anu beunghar dina industri angkat.
kami geus disadiakeun loba pausahaan badag sarta leutik, sarta geus narima pujian unanimous, sahingga urang boga reputasi alus di industri, Urang boga hiji tim unggulan insinyur pikeun ngahasilkeun produk kualitas luhur sarta komitmen pikeun ngawangun merek luhur di industri.
NEWS1
Slingumumna dianggo dina lingkungan anu gampang kaduruk sareng ngabeledug sareng henteu ngahasilkeun percikan api sorangan.Serat sintétik munggaran di dunya aisan datar geus hasil dipaké dina widang hoisting industri di Amérika Serikat saprak 1955.It loba dipaké dina pengiriman barang, metalurgi, mesin, pertambangan, minyak bumi, kimia, port, kakuatan listrik, éléktronika, transportasi, militer jeung widang séjén.Sabuk ngangkat boga kaunggulan beurat hampang, pangropéa merenah, résistansi kimiawi alus, beurat hampang, kakuatan tinggi, sarta teu gampang ngaruksak beungeut objek ngangkat. Hal ieu beuki favored ku pamaké sarta laun. ngagantikeun tali kawat rigging dina loba aspék.Najan kitu, disadvantage of aisan relatif ka tali kawat éta nalika objék hoisting boga edges seukeut, edges seukeut ieu bakal ngabalukarkeun motong destructive kana aisan, Pikeun ngajaga aisan ti motong, a pelindung. pinding bisa ditempatkeun antaraaisanjeung obyék nu rék diangkat.
Katilu: Keunggulan kami
kapasitas produksi urang leuwih 20000t.Kami ngagaduhan rébuan alat manufaktur, kalebet mesin tenun Muller ti Swiss, mesin dyeing ti Jerman sareng mesin jahit otomatis ti Jepang, jsb. : 1 ngangkat belts nurutkeun sarat konsumén urang, WLL ti 0.5t nepi ka 2000t, Panjangna ti 0.5m nepi ka 100m.Numutkeun sababaraha syarat lingkungan angkat, urang tiasa ngadamel jinis umum, tegangan tinggi, tahan seuneu ogé jinis pamariksaan lampu dumasar fluoresensi sareng jinis résistansi minyak ogé pasipatan khusus anu sanés.
Sling wéb anu hampang sareng fleksibel pisan dianggo ku departemén pangropéa dina sagala rupa industri manufaktur.Ti aisan kendang, loop sajajalan atawa desain panon tibalik, aisan web handles light- pikeun tugas beurat-tugas.Milarian langkung ti 250 jinis aisan wéb anu béda-béda dina kamampuan choker sareng karanjang, wates beban nangtung sareng panjang anu sering dianggo sareng alat rigging sareng angkat.
NEWS2
Kahiji: kumaha carana milih
Pilih 1 Ply pikeun lapisan kandelanyamanbisa dipaké dina sagala jinis hitches, kaasup nangtung, karinjang, sarta choker.Sling bisa diputer pikeun ngaleutikan maké.Suku aisan bisa disebarkeun pikeun kasaimbangan beban ningkat.
Pilih 2 Lapisan pikeun lapisan anyaman anu langkung kandel.poliéster sajajalan web slingsbisa dipaké dina sagala jinis hitches, kaasup nangtung, karinjang, sarta choker.Slings bisa diputer pikeun ngaleutikan maké.Suku aisan bisa disebarkeun pikeun kasaimbangan beban ningkat.
Pilih 4 Plies pikeun paling lapisan jeung webbing paling kandel sadia.Slings panon poliéster ieu bisa dipaké dina hitches nangtung, karinjang, sarta choker.Idéal pikeun ngaleupaskeun langkung gampang tina handapeun beban tibatan jinis aisan anu sami.


waktos pos: May-27-2022