Pangalusna Quality DH Tipe Lever Blok kalawan CE

Katerangan pondok:

DH ranté leungeun kerekan kalayan design cecekelan pondok lightweight, tapi dina waktos anu sareng ngajaga operasi uas pisan kuli-nyimpen, pikeun konstruksi, shipbuilding, lambar logam jeung wewengkon industri lianna pamaké mangrupa alat pohara alus, utamana cocog pikeun pamakéan. dina spasi diwatesan.Runtuyan ieu blok uas anyar salaku alat penting dina bisnis industri jeung jasa loba dipaké.Blokna beurat pisan hampang, desainna kompak pisan, bahkan dina lingkungan kerja terbatas ogé tiasa gampang dianggo.

 

 

  • Bahan baku: baja alloy kualitas luhur
  • Sertifikasi: CE/GS
  • kuantitas pesenan minimum: 10 sapotong
  • Pangmayaran: 30% sateuacanna, 70% sateuacan pengiriman


Rincian produk

Tag produk

 

lever block hoist
ratchet lever chain hoist

Kaunggulan:

Cangkang
Salaku hasil tina rarancang blok ranté, pituduh ranté ka leuwih santai, sakabeh operasi noise handap.

Blok pituduh
Desain cangkang ditinggalkeun desain lempeng-garis tradisional, kurva permukaan méja, ku kituna penampilan leuwih geulis, cangkang ngagunakeun leuwih padet pikeun lila.
Ngabalikeun cecekelan
cecekelan dirancang kalayan titik-titik leutik dina operasi leuwih nyaman, teu gampang ragrag.

Nanganan susunan
Nanganan panutup kalawan bahan karét, ku kituna operator ngagunakeun leuwih nyaman;leungeun baju cecekelan geus ngaco jeung cecekelan teu gampang geser kaluar cecekelan.
Fitur produk:
1. Nongkrong transposition jeung beban uli dijieunna tina anti sepuh, alloy-kakuatan tinggi, nalika kasus overload lumangsung dina kasus cacad munggaran tanpa pegatna dadakan.
2. Hook jeung konci kaamanan padet, rotasi bébas 360 °.

3. Dina garis kalawan desain awak cecekelan sangkan blok gampang beroperasi.

4. Desain katutup tiasa ngajaga komponén internal tina polusi.

hand lever chain hoist
Modél DH0075 DH008 DH010 DH015 DH016 DH030 DH032 DH060 DH090
Kapasitas dipeunteun (kg) 750 800 1000 1500 1600 3000 3200 6000 9000
Jangkungna angkat standar (m) 1.5 1.5 1.5 1.5 1.5 1.5 1.5 1.5 1.5
Ranté ragrag 1 1 1 1 1 1 1 2 3
Gaya leungeun tina beban pinuh (N) 220 225 240 240 250 330 340 360 380
Beban uji (kg) 1125 1200 1500 2250 2400 4500 4800 9000 13500
Spésifikasi ranté beban (mm) 5.6X17 6X18 6X18 7.1X21 7.1X21 9X27 9X27 9X27 9X27
beurat bersih (kg) 5.3 5.6 5.6 8.6 8.6 15.2 15.2 23 43
beurat kotor (kg) 5.6 5.9 5.9 8.9 8.9 15.6 15.6 23.5 44.5
Ukuran Paket (cm) UKURAN 31,5 X 16 X 12 UKURAN 31,5 X 16 X 12 UKURAN 31,5 X 16 X 12 UKURAN 35 X 18 X 13 UKURAN 35 X 18 X 13 UKURAN 48 X 20 X 13.5 UKURAN 48 X 20 X 13.5 UKURAN 48 X 21,5 X 17 UKURAN 53 X 28 X 25
Beurat pikeun tiap tambahan
1m (kg/m)
0.7 0.77 0.77 1.1 1.1 1.8 1.8 3.6 5.4
Diménsi (mm) a 115 115 115 137 137 169 169 238 300
b 39 39 44 44 44 60 60 68 91
c 239 239 239 259 259 374 374 374 374
d 28 28 30 32 34 41 41 47 61
e 146 146 146 162 162 187 187 187 187
f 91 91 91 67 67 98 98 98 98
Hmin 320 320 320 360 360 431 431 500 635
lever hoist

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami