Naha milih kerekan ranté ASAKA sareng blok uas

Naha milih kerekan ranté ASAKA sareng blok uas
Hiji: naon ranté hoist jeung blok uas
Ranté kerekan mangrupikeun jinis mesin angkat manual anu gampang dianggo sareng gampang dibawa. Cangkang ranté kerekan didamel tina baja alloy kualitas luhur, anu kuat sareng tahan ngagem sareng gaduh kinerja kaamanan anu luhur.
Blok uas mangrupakeun awak clamp nu nimpah dina beban dina gerakan ganti, sarta drive beban ka run.Lever kerekan mangrupakeun basajan ngagunakeun, gampang pikeun mawa alat ngangkat manual.Lever hoist tiasa dianggo pikeun ngangkat, narik, nurunkeun, kalibrasi sareng operasi sanésna.
Dua: naon ASAKA bakal nyadiakeun
Kerekan ranté manual ASAKA sareng blok uas mangrupikeun pilihan anu saé dina lingkungan mana waé, dimana listrik henteu praktis atanapi henteu sayogi.Tanpa éléktronika, aranjeunna ogé mangrupikeun solusi anu ekonomis nalika anjeun henteu kedah angkat unggal dinten. Kalayan beban mimitian ti ¼ t dugi ka 20 t, bango manual kami pasti nyumponan kabutuhan angkat anjeun.图片1产品名称:chain hoist

产品链接:https://www.asaka-lifting.com/hsz-v-type-manual-chain-hoist-product/
Simkuring boga reputasi pikeun kaamanan parabot na cranes manual urang teu exception.Dual pawl gaya Weston rem kalawan 2 cakram gesekan nyadiakeun 4 surfaces ngerem. Desain kompak hartina kirang beurat, sahingga beban gampang tur aman pikeun handles.Produk malah ngawengku hiji overload. pangwatesan.Salah sahiji alesan ranté kerekan manual urang jeung kerekan uas téh jadi aman nyaeta durability.Alloy ranté baja maranéhanana galvanized pikeun rem resistance.The korosi anu enclosed tetep lebu kaluar.Jalur ranté kabuka ngamungkinkeun pamariksaan sareng beberesih gampang.

图片2

产品名称:blok tuas
产品链接:https://www.asaka-lifting.com/fast-delivery-0-8-ton-lever-block-wth-ce-certificate-product/
Tilu: Pilih produk anu pas
ASAKA ngahasilkeun opat jinis kerekan manual: kerekan uas manual model DC, DL sareng DH, sareng kerekan ranté tangan seri V, L. Pilih antara trolley ranté gear manual atanapi karanjang manual, duanana ngamungkinkeun kamar sirah anu handap. .Anjeun oge bisa masang cranes kami kana parabot anjeun aya.
Gumantung kana model, lifts baku dibasajankeun 1.5m ka 3m, sarta lifts non-standar oge sadia.Ukuran kompak sareng beurat hampang hartosna anjeun tiasa nganggo bango anjeun di seueur tempat, blok uas manual DC, DL sareng DH tiasa dioperasikeun dina rohangan anu ketat kalayan rotasi cecekelan 360º. ASAKA ogé ngahasilkeun bango manual pikeun lingkungan anu bahaya. peryogi di dieu.


waktos pos: May-21-2022