prinsip struktur, kaunggulan tur kumaha carana make kerekan ranté

Kahiji: Prinsip Struktural

Salaku pérsi ditingkatkeun tina katrol tetep, étamanualranté kerekansagemblengna inherits kaunggulan tina katrol tetep, Dina waktu nu sarua, éta adopts kombinasi reverse backstop marake reverse jeung blok ranté katrol, sarta dua-tahap spur struktur rotasi gear ieu simetris disusun, nu basajan, awét jeung efisien. .The ranté kerekan rotates ku cara narik ranté manual jeung sprocket leungeun, mencét ratchet plat gesekan jeung korsi marake kana hiji jeung puteran babarengan, jeung aci panjang huntu rotates gear plat, aci pondok huntu jeung gear liang spline. Ku cara kieu, sprocket hoisting dipasang dina gear liang spline drive ranté hoisting, kukituna stably ngangkat objék beurat.The ratchet gesekan disc tipe rem saarah diadopsi, nu bisa marake ku sorangan dina beban, sarta pawl meshes kalawan ratchet dina aksi cinyusu, sarta rem jalan aman.

 79

ngaran: ranté kerekan

url: https://www.asaka-lifting.com/2021-best-selling-chain-block-5-ton-price-manual-chain-hoist-5ton-capacity-product/

Kedua: Keunggulan:

kahiji.Luyu sareng standar nasional, aman, dipercaya sareng awét.Sacara umum, hirup jasa tinablok rantépanjang pisan.Dina karya jangka panjang, éta masih bisa ngajaga tingkat luhur pamakéan.Ranté hoist anu dirawat tiasa dianggo dina kapal.

Kadua.kinerja alus tur pangropéa gampang, tapi pangropéa atawa overhaul kudu dilaksanakeun ku jalma anu leuwih akrab jeung mékanisme kerekan, pikeun nyegah jalma anu teu ngarti prinsip kinerja mesin ti disassembling na assembling di will.

katilu .Kateguhan tinggi, ukuran leutik, beurat hampang sareng gampang dibawa.Beurat bersih ranté hoist kalayan tonase panggedéna (10 ton) ngan 73kg.Beurat torek ngajadikeun eta loba dipaké.

Kaopat .Gaya tarik leungeun leutik sareng kakuatan mékanisna luhur.Gear utamana didorong pikeun muterkeun ku tanaga, anu ngirangan konsumsi tanaga.

Kalima .Struktur canggih tur penampilan geulis

Kagenep .Ngangkat barang di wewengkon tanpa catu daya ngurangan inténsitas gawé sarta ngaronjatkeun efisiensi gawé

52

ngaran: ranté kerekan

url:https://www.asaka-lifting.com/2021-best-selling-chain-block-5-ton-price-manual-chain-hoist-5ton-capacity-product/

Katilu: Kumaha ngagunakeun kerekan

Sateuacan nganggokerekan, Pastikeun yén bagian anu gembleng, bagian transmisi jeung ranté ngangkat anu lubricated ogé, sarta kaayaan idling normal.Sateuacan ngangkat, pariksa naha kait luhur sareng handap dipasang pageuh.Operasi salah kayaning nongkrong objék beurat dina tip nu mastikeun prohibited.The ranté kerekan ngangkat ranté kudu ngagantung vertikal tanpa Tumbu wrongly twisted, sarta pigura hook handap ranté ganda-baris teu kudu ngancik over.The operator kudu nangtung di pesawat sarua salaku kabayang ranté leungeun jeung narik ranté leungeun, jadi kabayang ranté leungeun rotates jarum jam, sarta objék beurat bisa diangkat; Tarik ranté leungeun dina arah nu lalawanan, sarta objék beurat bisa lowered lalaunan.Nalika ngangkat objék beurat, éta mastikeun dilarang pikeun tanaga pikeun ngalakukeun pagawean atawa leumpang handapeun objék beurat pikeun nyegah kacilakaan pribadi. Salila prosés ngangkat tina kerekan ranté, euweuh urusan naha obyék beurat naék atawa ragrag, nalika narik ranté leungeun. , gaya kudu malah jeung hipu, sarta ulah make gaya teuing pikeun nyingkahan ranté leungeun luncat atawa ring snap. Lamun operator manggihan yén gaya narik leungeun leuwih gede dibandingkeun gaya narik normal, manéhna kudu eureun maké éta langsung. .


waktos pos: Jun-13-2022