Beda antara kerekan ranté sarta kerekan uas

 

Naonranté kerekan: Hand chain hoist mangrupakeun basajan ngagunakeun, gampang-to-mawa manual ngangkat mesin 'bisa dipaké di pabrik anyar, docks, tempat buka-hawa tanpa catu daya pikeun ngangkat objék beurat, hoists ditarik leungeun ogé bisa dipaké kalawan ngajalankeun. trolleys, leumpang dina I-beam jeung lagu séjén.

Naonkerekan tuas: Leungeun tuas kerekan mangrupakeun basajan ngagunakeun, portabel manual ngangkat tool.It mangrupakeun manual tarikan cecekelan anu ménta gaya traction linier nu cocog beban ku cara maké prinsip uas, sarta rotates dina awak tang tina beban di jero. gerakan pikeun ngajalankeun beban.

https://www.asaka-lifting.com/high-quality-chain-block-2t-with-lifting-height-10m-product/

kasaruaan: Duanana blok ranté sartabango tuas kerekandipaké pikeun ngahemat usaha ku pindah pulleys.

Béda

Hiji: blok lever leungeun sareng spésifikasi angkat anu sami tina perbandingan volume kerekan ranté leungeun, kerekan lever langkung alit tibatan kerekan ranté, sareng fungsina langkung éfisién sareng rentang aplikasi langkung lega.

Dua: Drive tina blok ranté nyaéta ranté ditarik leungeun, ranté leungeun drive rotasi pinion aktip, pinion drive rotasi gear badag, kaluaran torsi amplified, kukituna ngangkat beurat, nu lolobana dipaké pikeun ngangkat barang vertikal.

Tilu: numanual tuaskerekanjauh leuwih leutik batan kerekan ranté leungeun spésifikasi ngangkat sarua, sarta aplikasi na leuwih éksténsif.Ayeuna kerekan ranté leungeun bango tiasa dianggo pikeun pabrik, pertambangan, tatanén, listrik, produksi gedong sareng konstruksi, darmaga, darmaga, gudang pikeun pamasangan mékanis, angkat kargo, ngamuat sareng ngabongkar kandaraan, jsb. operasi bébas;ratchet uas kerekan anu loba dipaké dina industri jeung pertambangan, transportasi, konstruksi, kakuatan listrik, shipbuilding jeung kehutanan jeung departemén séjén instalasi pakakas, bagian leupas bundling, ngangkat barang, tightening garis tur alignment las sarta kasempetan séjén, utamana dina henteuna kakuatan. suplai jeung tempat leutik pikeun traction leuwih nembongkeun kaunggulan unik na.

https://www.asaka-lifting.com/fast-delivery-0-8-ton-lever-block-wth-ce-certificate-product/

Opat: Operasina béda

Lever hoist:

Hiji: Theranté crane leungeunhoist reliably bakal ngalereskeun hook na fixture of gourd, sarta hook ranté bakal reliably ngagantung babarengan jeung objék beurat ditunda.

Dua: manual uas kerekan angkat beurat.Narik kenop ka "luhureun" pelat posisi, lajeng tarik cecekelan reciprocatingly, sarta sakumaha cecekelan ditarik deui mudik, beurat naek mulus.

Tilu: Turunna beurat labu rengkuh leungeun.Teundeun kenop ka posisi "handap" dina tanda, teras tarik cecekelan reciprocatingly, sarta beurat bakal ragrag mulus sakumaha cecekelan ditarik.

Opat: Nyaluyukeun posisi hook tina rengkuh leungeun.Nalika dibongkar, tarik kenop ka "0" dina indikator, teras péngkolan roda leungeun pikeun nyaluyukeun posisi luhur sareng handap ranté kait, ngadamel pawl anu ngaleupaskeun ratchet, supados posisi kait ranté tiasa disaluyukeun. merenah tur gancang ku narik ranté ku leungeun.

Blok ranté:

Salaku pérsi ditingkatkeun tina katrol tetep, blok ranté katrol manual lengkep inherits kaunggulan tina katrol tetep, sarta dina waktos anu sareng adopts kombinasi reducer tina marake sabalikna tibalik jeung grup ranté katrol, sarta susunan simetris struktur rotasi gear spur sekundér basajan, awét sarta efficient.The tarikan leungeun kerekan rotates ku cara narik ranté manual jeung kabayang pinggel pikeun mencet ratchet agul gesekan jeung korsi marake kana hiji tur muterkeun babarengan, sarta aci panjang huntu rotates nu. gear sabeulah, aci pondok huntu jeung gear liang spline. Ku cara kieu, sprocket ngangkat dipasang dina gear liang spline drive ranté ngangkat, kukituna lancar ngangkat beurat.The ratchet gesekan plat tipe marake unidirectional diadopsi, nu bisa marake on sorangan dina beban, sarta pawl engages jeung ratchet dina aksi cinyusu, sarta rem jalan aman.


waktos pos: May-05-2022