Pabrik di Cina Mesin Kerekan Listrik

Katerangan pondok:

Kerekan ranté listrik DHL mangrupikeun alat angkat anu hampang sareng alit. Strukturna kompak pisan, cangkangna didamel tina bahan alumunium-lampu luhur, ukuranana alit, gampang dianggo sareng mertahankeun, sareng mesin gembleng henteu pangropéa salami 6 taun. bisa dipasang dina cranes singlebeam atawa dina l-beam atawa H-beam.lt ogé bisa dibenerkeun dina struktur beban-bearing (opsional) jeung bisa dipaké pikeun ngangkat jeung simplegantry atawa kerekan listrik dibereskeun instalasi kerekan.


  • Bahan atah:baja kualitas luhur
  • Sertifikasi:CE/GS
  • pangmayaran:
  • kuantitas pesenan minimum:1 sapotong
  • Rincian produk

    Tag produk

    Kaunggulan

    1. mesin listrik: Integrated tilu-fase dua-speed motor Asynchronous
    2. cangkang kerekan: Kabéh alloy aluminium paeh casting, CNC-awak processin
    3. Gearbox: grinding machined teuas toothed gear hélik, bat minyak gearbox
    4. Celeng kontrol: kontrol Board, tegangan kontrol DC5V, kontrol DC24V pilihan jeung protectio runtuyan fase
    5. Handheld: ltaly diimpor GG cecekelan
    6. ranté: ranté diimpor
    7. Chain kabayang: Galunggung baja sprocke
    8. switch wates: CHERRY Jerman Cherry Waterproof Travel Switc
    9. Colokkeun-di: catu daya jeung colokan aviation Weipu, controlwith sirah kristal emas-plated jeung panyalindungan alloy

    Bahan:Kabéh alloy aluminium paeh-casting, CNC processing terpadu

    Skenario aplikasi:loba dipaké dina shipbuilding, kakuatan listrik, transportasi, konstruksi, pertambangan, pos jeung telekomunikasi sarta industri lianna

    Inspeksi kualitas:Tes beban ringan Tes beban beurat Tes rusak

    Sertifikasi:Sertifikasi CE

    Bungkusan sareng pangiriman:Kotak warna kualitas luhur

    jasa saatos-jualan:parusahaan urang tanggung jawab kualitas unggal bets barang, urang janji yén unggal bets barang bisa dilacak, layanan pikeun kapuasan customer

    SAD

    ZXDCHF025 Diménsi

    Modél Kapasitas (Ton) A B C D E F Hmin J L K X
    ZXDCHF025-125 0.125 345 170 40 77 208 425 357 306 116 24 24
    ZXDCHF025-250 0.25 345 170 40 77 208 425 357 306 116 24 24
    ZXDCHF025-500 0.5 345 170 40 77 208 425 388 306 116 24 27
    ZXDCHF025-1000 1 345 170 40 77 208 425 395 306 116 24 29

    ZXDCHF025 Diménsi

    Modél Kapasitas (Ton) Angkat Jangkungna (M) Tingkat Gawé
    (ISO)
    Laju(M/Mnt) Ranté beban (mm) Curug ranté Daya Motor (kw) Laju Motor (RPM) Arus Motor (A) Tegangan (V/HZ) Siklus tugas (FC%) NW dina 3M (kg)
    ZXDCHF025-125 0.125 2-18 M5 5/20 4X12 1 0.7 2860 2.8 220/50 40 22
    ZXDCHF025-250 0.25 2-18 M5 2/8 4X12 1 0.7 2860 2.8 220/50 40 22
    ZXDCHF025-500 0.5 2-15 M5 1.5/6 5X15 1 0.7 2860 2.8 220/50 40 22.6
    ZXDCHF025-1000 1 2-10 M4 0.75/3 5X15 2 0.7 2860 2.8 220/50 40 26.5

    ZXDCHF100 Diménsi

    Modél Kapasitas (Ton) A B C D E F Hmin J L K X
    ZXDCHF100-500 0.5 458 204 40 77 263 528 519 427 177 24 45
    ZXDCHF100-1000 1 458 204 40 77 263 528 519 427 177 24 45
    ZXDCHF100-2000 2 458 204 40 77 263 528 519 427 177 24 45

    ZXDCHF100 Spésifikasi

    Modél Kapasitas (Ton) Angkat Jangkungna (M) Tingkat Gawé
    (ISO)
    Laju(M/Mnt) Ranté beban (mm) Curug ranté Daya Motor (kw) Laju Motor (RPM) Arus Motor (A) Tegangan (V/HZ) Siklus tugas (FC%) NW dina 3M (kg)
    ZXDCHF100-500 0.5 2-18 M5 4/16 7X21 1 1.9 2860 3.8 380/50 40 47.5
    ZXDCHF100-1000 1 2-18 M5 2/8 7X21 1 1.9 2860 3.8 380/50 40 47.5
    ZXDCHF100-2000 2 2-15 M5 1/4 7X21 1 1.9 2860 3.8 380/50 40 52.6

    ZXDCHF250 Diménsi

    Modél Kapasitas (Ton) A B C D E F Hmin J L K X
    ZXDCHF250-2T 2 518 230 65 106 366 613 622 453 195 28 50
    ZXDCHF250-2.5T 2.5 518 230 65 106 366 613 622 453 195 28 50
    ZXDCHF250-5T 5 518 230 65 106 366 613 702 453 195 28 60

     

    ZXDCHF250 Spésifikasi

    Modél Kapasitas (Ton) Angkat Jangkungna (M) Tingkat Gawé
    (ISO)
    Laju(M/Mnt) Ranté beban (mm) Curug ranté Daya Motor (kw) Laju Motor (RPM) Arus Motor (A) Fase-fase Siklus tugas (FC%) NW dina 3M (kg)
    ZXDCHF250-2T 2 2-18 M5 2/8 10X28 1 3.5 2860 7 3 40 85
    ZXDCHF250-2.5T 2.5 2-18 M4 1.6/6.5 10X28 1 3.5 2860 7 3 40 85
    ZXDCHF250-5T 5 2-15 M4 0.8/3.2 10X28 2 3.5 2860 7 3 40 97
    high quality electric chain hoist

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami