Pabrik di Cina Mesin Kerekan Listrik

Pedaran pondok:

Rantai listrik DHL kerekan mangrupikeun alat angkat sareng lampu leutik. Prasarana kompak pisan, cangkangna didamel tina bahan aluminiumalloy lampu-alit, ukuran alit, gampang dianggo sareng dijaga, sareng wholemachine bébas-gratis pikeun 6 taun. Éta tiasa dipasang dina crane singlebeam atanapi dina l-beam atanapi H-beam.lt ogé tiasa dibenerkeun dina struktur beban-bantalan (opsional) sareng tiasa dianggo pikeun angkat nganggo alat sederhana atanapi kerekan instalasi kerekan listrik.


  • Bahan atah: Baja kualitas luhur
  • Sertifikasi: CE / GS
  • Pamayaran:
  • Jumlah minimum order: 1 sapotong
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Kaunggulan

    1. Mesin listrik: Motor asinkron tilu-tingkat terpadu
    2. cangkang kerang: Sadaya alloy aluminium maot casting, prosésin awak CNC
    3. Gearbox: Grinding mesin heuras hélik gigi, batangan minyak girboks
    4. Celeng Control: Kontrol dewan, voltase kontrol DC5V, kontrol DC24V opsional sareng fase protectionio
    5. Genggem: cecekelan GG diimpor ltaly
    6. ranté: ranté diimpor
    7. Ranté kabayang: Sprocke baja campuran
    8. saklar wates: CHERRY Jerman Cherry Waterproof Travel Switc
    9. Colokkeun: Pasokan listrik sareng colokan penerbangan Weipu, kontrol sareng sirah kristal anu dilapis emas sareng perlindungan alloy

    Bahan: Sadaya alloy aluminium die-casting, pamrosésan terpadu CNC

    Skenario aplikasi: seueur dianggo dina damel kapal, listrik, transportasi, konstruksi, pertambangan, pos sareng telekomunikasi sareng industri sanes

    Inspeksi kualitas: Tés beban énggal Tés beban beurat Tés rusak

    Sertifikasi: Sértipikasi CE

    Paking sareng pangiriman: Kotak warna kualitas luhur

    Jasa saatos-jualan: parusahaan urang jawab kualitas unggal angkatan barang, urang janji yén unggal angkatan barang tiasa dilacak, jasa pikeun kapuasan konsumén

    SAD

    ZXDCHF025 Diménsi

    Modél Kapasitas (Ton) A  B C D E F Hmin J L K X
    ZXDCHF025-125 0,125 345 170 40 77 208 425 357 306 116 24 24
    ZXDCHF025-250 0,25 345 170 40 77 208 425 357 306 116 24 24
    ZXDCHF025-500 0,5 345 170 40 77 208 425 388 306 116 24 27
    ZXDCHF025-1000 1 345 170 40 77 208 425 395 306 116 24 29

    ZXDCHF025 Diménsi

    Modél Kapasitas (Ton) Angkat Jangkungna (M) Tingkat Pagawean
    (ISO)
    Laju (M / Min) Ranté beban (mm) Curug tina ranté Daya Motor (kw) Kecepatan Motor (RPM) Motor Ayeuna (A) Tegangan (V / HZ) Siklus Kawajiban (FC%) NW dina 3M (kg)
    ZXDCHF025-125 0,125 2-18 M5 5/20 4X12 1 0,7 2860 2.8 220/50 40 22
    ZXDCHF025-250 0,25 2-18 M5 2/8 4X12 1 0,7 2860 2.8 220/50 40 22
    ZXDCHF025-500 0,5 2-15 M5 1,5 / 6 5X15 1 0,7 2860 2.8 220/50 40 22.6
    ZXDCHF025-1000 1 2-10 M4 0,75 / 3 5X15 2 0,7 2860 2.8 220/50 40 26.5

    ZXDCHF100 Diménsi

    Modél Kapasitas (Ton) A  B C D E F Hmin J L K X
    ZXDCHF100-500 0,5 458 204 40 77 263 528 519 427 177 24 45
    ZXDCHF100-1000 1 458 204 40 77 263 528 519 427 177 24 45
    ZXDCHF100-2000 2 458 204 40 77 263 528 519 427 177 24 45

    ZXDCHF100 Spésifikasi

    Modél Kapasitas (Ton) Angkat Jangkungna (M) Tingkat Pagawean
    (ISO)
    Laju (M / Min) Ranté beban (mm) Curug tina ranté Daya Motor (kw) Kecepatan Motor (RPM) Motor Ayeuna (A) Tegangan (V / HZ) Siklus Kawajiban (FC%) NW dina 3M (kg)
    ZXDCHF100-500 0,5 2-18 M5 4/16 7X21 1 1.9 2860 3.8 380/50 40 47.5
    ZXDCHF100-1000 1 2-18 M5 2/8 7X21 1 1.9 2860 3.8 380/50 40 47.5
    ZXDCHF100-2000 2 2-15 M5 1/4 7X21 1 1.9 2860 3.8 380/50 40 52.6

    ZXDCHF250 Diménsi

    Modél Kapasitas (Ton) A B C D E Hmin J L K X
    ZXDCHF250-2T 2 518 230 65 106 366 613 622 453 195 28 50
    ZXDCHF250-2.5T 2.5 518 230 65 106 366 613 622 453 195 28 50
    ZXDCHF250-5T 5 518 230 65 106 366 613 702 453 195 28 60

     

    ZXDCHF250 Spésifikasi

    Modél Kapasitas (Ton) Angkat Jangkungna (M) Tingkat Pagawean
    (ISO)
    Laju (M / Min) Ranté beban (mm) Curug tina ranté Daya Motor (kw) Kecepatan Motor (RPM) Motor Ayeuna (A) Fase Siklus Kawajiban (FC%) NW dina 3M (kg)
    ZXDCHF250-2T 2 2-18 M5 2/8 10X28 1 3.5 2860 7 3 40 85
    ZXDCHF250-2.5T 2.5 2-18 M4 1.6 / 6.5 10X28 1 3.5 2860 7 3 40 85
    ZXDCHF250-5T 5 2-15 M4 0,8 / 3.2 10X28 2 3.5 2860 7 3 40 97
    high quality electric chain hoist

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami