Lever Type Short Handle Lever Hoist

Pedaran pondok:

Ranté ranté DH nganggo desain gagang pondok anu ringan, tapi dina waktos anu sami pikeun ngajaga operasi tuas hemat tenaga kerja, kanggo pangwangunan, damel kapal, logam lambar sareng daérah industri sanés pangguna nyaéta alat anu saé pisan, utamina cocog pikeun dianggo. dina rohangan anu diwatesan. Ieu séri blok tuas énggal salaku alat penting dina bisnis industri sareng jasa anu seueur dianggo. Blokna beurat pisan, desainna kompak pisan, bahkan dina lingkungan damel anu terbatas ogé tiasa gampil dianggo.


  • Bahan atah: Baja campuran kualitas luhur
  • Sertifikasi: CE / GS
  • Jumlah minimum order: 10 sapotong
  • Pamayaran:
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Kauntungannana :

    Cangkang
    Salaku hasil desain blok ranté, pituduh ranté pikeun langkung santai, sadaya operasi sora handap.

    Blok pituduh
    Desain cangkang ninggali desain garis lempeng tradisional, kurva permukaan méja, sahingga penampilan langkung éndah, cangkang nganggo langkung padet salami lami.
    Cecekelan ngabalikkeun
    Pakemna dirancang ku titik-titik leutik dina operasi langkung raoseun, henteu gampang digolongkeun.

    Nanganan set
    Nanganan tutup sareng bahan karét, supados operator nganggo langkung raoseun; Cekelan baju cekel sareng gagangna henteu gampang digésérkeun kaluarna.
    Fitur produk:
    1. Ngagantungkeun transposisi sareng beban hooks anu didamel tina anti sepuh, paduan kakuatan tinggi, nalika kasus kaleuleuwihan kajantenan dina kasus anu mimiti cacad tanpa pegatna dadakan.
    2. Kait ku konci kaamanan padet, rotasi gratis 360 °.

    3. Luyu sareng desain awak cecekelan supados blok gampang dioperasikeun.

    4. Desain tertutup tiasa ngajagi internal komponén tina polusi.

    hand lever chain hoist
    Modél DH0075 DH008 DH010 DH015 DH016 DH030 DH032 DH060 DH090
    Dipeunteun Kamampuh (kg) 750 800 1000 1500 1600 3000 3200 6000 9000
    Jangkungna angkat standar (m) 1.5 1.5 1.5 1.5 1.5 1.5 1.5 1.5 1.5
    Ranté murag 1 1 1 1 1 1 1 2 3
    Kakuatan leungeun tina beban pinuh (N) 220 225 240 240 250 330 340 360 380
    Beban tés (kg) 1125 1200 1500 2250 2400 4500 4800 9000 13500
    Spésifikasi ranté beban (mm) 5.6X17 6X18 6X18 7.1X21 7.1X21 9X27 9X27 9X27 9X27
    Beurat bersih (kg) 5.3 5.6 5.6 8.6 8.6 15.2 15.2 23 43
    Beurat kotor (kg) 5.6 5.9 5.9 8.9 8.9 15.6 15.6 23.5 44.5
    Ukuran pak (cm) 31.5X16X12 31.5X16X12 31.5X16X12 35X18X13 35X18X13 48X20X13.5 48X20X13.5 48X21.5X17 53X28X25
    Beurat pikeun tiap tambahan
    1m (kg / m)
    0,7 0,77 0,77 1.1 1.1 1.8 1.8 3.6 5.4
    Diménsi (mm) a 115 115 115 137 137 169 169 238 300
    b 39 39 44 44 44 60 60 68 91
    c 239 239 239 259 259 374 374 374 374
    d 28 28 30 32 34 41 41 47 61
    e 146 146 146 162 162 187 187 187 187
    f 91 91 91 67 67 98 98 98 98
    Hmin 320 320 320 360 360 431 431 500 635
    lever hoist

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami