High Quality Chain Blok 2T kalawan Ngangkat Jangkungna 10M

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

 

chain block 5 ton price
Modél DF50 DF100 DFE150 DF200 DF300 DF500 DF1000
beurat dipeunteun (kg) 500 1000 1500 2000 3000 5000 10000
Jangkungna angkat standar (m) 3 3 3 3 3 3 3
Nomer baris ranté 1 1 1 1 1 2 3
Beban pinuh nalika gaya leungeun (N) 240 305 340 360 370 7500 15000
Beban uji (kg) 750 1500 2250 3000 4500 750 1550
Ukuran ranté angkat (mm) 5×15 6×18 8×24 8×24 10×30 10×30 10×30
Ukuran ranté leungeun (mm) 5×15 5×15 5×15 5×15 5×15 5×15 5×15
beurat bersih (kg) 5.7 11 17 17 26 40 73
beurat pak (kg) 6 11.5 17.6 17.6 26.5 40.6 100
Ukuran Paket (cm) 27,5×14,5×15,5 28 x 17 x 18,5 31×17,5×22 31×17,5×22 39 x 19 x 26 44 x 24 x 26 58×46,5×24,5
Beurat pikeun jangkungna angkat tambahan (kg / m) 0.541 0.77 1.36 1.36 2.2 4.4 6.6
Beurat pikeun Jangkungna Ranté Leungeun tambahan (kg/m) 0.9 0.9 0.9 0.9 0.9 0.9 0.9
Diménsi (mm) a 122 152 176 176 216 216 244
b 35 44 46 49 60 68 91
c 118 145 170 170 204 204 204
d 22 30 32 34 41 47 61
e 119 145 157 157 167 167 167
f 65 79 81 81 83 83 83
Hmin 311 361 413 413 431 660 705

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami