Hand Manual YL Type Ratchet Lever Block Chain Hoist 

Pedaran pondok:

Gourd ieu nyaéta kerekan tangan anu pangleutikna sareng paling ringan dina merk ASAKA

Salaku alat anu diperyogikeun, séri kerekan tangan énggal ieu seueur dianggo dina industri, perdagangan sareng jasa.

Kerekan na beurat pisan dina beurat sareng kompak dina desain, janten gampang dianggo bahkan di tempat gawé anu diwatesan


  • Bahan atah: Benang poliéster kakuatan tinggi
  • Sertifikasi: CE / GS
  • Jumlah minimum order: 50 sapotong
  • Pamayaran:
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Fitur produk:

    1. Alat gantung sareng pancén beban didamel tina anti sepuh, waja paduan kakuatan tinggi, bisi kaleuleuwihi
    Dina hal ieu, deformasi bakal kajantenan heula sareng teu aya retakan dadakan.
    2. Kaitna ngagaduhan konci anu aman sareng buleud, anu tiasa sacara bébas muter 360 *
    3. Pakem ergonomis ngajantenkeun kerekan gampang dioperasikeun.
    4. Desain tertutup tiasa ngajagi bagian internal tina polusi.
    5. Sadaya bagian tina rem beban disk didamel tina bahan kualitas luhur sareng tahan korosi.

     

    Modél HSH-DC250 HSH-DC050 HSH-DC750 HSH-DC1500 HSH-DC2500 HSH-DC3000 HSH-DC5000 HSH-DC6000
    Dipeunteun beurat (kg) 250 500 750 1500 2500 3000 5000 6000
    Jangkungna angkat standar (m) 1.5 1.5 1.5 1.5 1.5 1.5 1.5 1.5
    Beban lengkep nalika kakuatan tangan (N) 260 260 220 240 330 350 350 380
    Beban tés (kg) 375 750 1125 2250 3750 4500 7500 9000
    Angkat spésifikasi ranté (mm) 4X12 4X12 5X15 7x21 9x27 9x27 9x27 9x27
    Beurat bersih (kg) 2.2 3.2 4.7 7.6 14 14 22 22
    Pakét beurat (kg) 2.4 3.4 5 8.1 14.5 14.5 22.5 22.5
    Ukuran pak (cm) 21x12.5x11.5 23.5x13.5x12 30x14x14 33x18x15.7 44x20x19 44x20x19 49.5x23.5x21.5 49.5x23.5x21.5
    Beurat pikeun jangkungna angkat tambahan (kg / m) 0,346 0,346 0,541 1.1 1.8 1.8 1.8 1.8
    Diménsi (mm) a 86 95 121 139 173 173 173 173
    b 155 178 204 235 286 286 340 340
    c 170 170 240 240 335 385 335 385
    d 30 35 39 44 60 60 68 68
    e 79 87 112 133 162 162 162 162
    Hmin 245 285 335 365 448 448 600 600
    f 97 117 124 159 178 178 178 178
      g 22 22 28 30 41 41 47 47
    h 77 80 84 90 97 97 97 97
    high quality lever hoist block

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami