Pangiriman Gancang Webbing Sling 2 ton kalayan harga pangsaéna

Katerangan pondok:

webbing aisan boga kakuatan tinggi, résistansi maké, résistansi oksidasi, résistansi ultraviolét sarta sababaraha kaunggulan sejenna, sedengkeun tékstur lemes, non-conductive, euweuh korosi (teu ngarugikeun awak manusa), loba dipaké dina sagala rupa widang. loba jenis hoisting belts konvensional hoisting belts (nurutkeun penampilan aisan nu) dibagi kana opat kategori: annular core piercing, annular datar, binocular piercing inti, binocular datar opat kategori.

  • Bahan baku: benang poliéster kakuatan tinggi
  • Sertifikasi: CE/GS
  • kuantitas pesenan minimum: 300 sapotong
  • Pangmayaran: 30% sateuacanna, 70% sateuacan pengiriman


Rincian produk

Tag produk

bahan:benang poliéster kakuatan tinggi
Parabot: anyaman ku Mueller loom diimpor ti Swiss, dyeing mesin diimpor ti Jerman, sarta dijahit ku mesin jahit otomatis diimpor ti Jepang.

Skenario aplikasi:pikeun aviation, aerospace, konstruksi tanaga nuklir, manufaktur militér, port loading na unloading, parabot kakuatan, mesin processing, baja kimiawi, shipbuilding, transportasi jeung kategori séjén.

Inspeksi kualitas:unggal angkatan produk bakal rusak test, test elongation, test fastness warna, jsb, laju lolos bisa ngahontal 100%

Sertifikasi:Sertifikasi CE

bungkusan sareng pangiriman:kualitas luhur segel palastik jeung karton

jasa saatos-jualan:parusahaan urang tanggung jawab kualitas unggal bets barang, urang janji yén unggal bets barang bisa dilacak, layanan pikeun kapuasan customer

555
Art.No. Wates Beban Gawé
(kg)
Kira-kira Ketebalan (mm) Kira-kira Lebar (mm) L (mm) Panjang Panon
(mm)
Beurat (kg)
5:1 6:1 7:1 5:1 6:1 7:1 Panjang Min Max Panjang 5:1 6:1 7:1
W01-01 1000 7.5 25 30 1.1 100 300 0.19 0.20 0.26
W01-02 2000 7.5 50 60 1.2 100 300 0.36 0.41 0.45
W01-03 3000 7.5 75 90 1.3 100 350 0.56 0.60 0.71
W01-04 4000 7.5 100 120 1.4 100 500 0.70 0.75 1.02
W01-05 5000 7.5 125 150 2.0 100 550 0.89 1.02 1.21
W01-06 6000 7.5 150 180 2 100 600 0.98 1.26 1.42
W01-08 8000 7.5 200 240 2.0 100 700 1.36 1.69 1.89
W01-10 10000 7.5 250 300 3 100 800 1.82 2.07 2.34
W01-12 12000 7.5 300 300 3.0 100 900 2.22 2.37 2.98
price webbing sling
5856

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami