Pangiriman Gancang Blok Lever Kualitas Tinggi sareng Sertipikat CE

Katerangan pondok:

Beban dipeunteun nyaéta 250-500kg.
kerekan leungeun alloy aluminium ieu kerekan leungeun pangleutikna sarta lightest di brand ASAKA.Salaku alat anu diperyogikeun, séri kerekan tangan énggal ieu seueur dianggo dina industri, perdagangan sareng jasa.
Kerekan beuratna hampang pisan sareng rarancang kompak, janten gampang dianggo sanajan di tempat kerja anu terbatas.

 

 

  • Bahan baku: kualitas luhur alloy aluminium
  • Sertifikasi: CE/GS
  • kuantitas pesenan minimum: 10 sapotong
  • Pangmayaran: T / T


Rincian produk

Tag produk

 

aluminium mini lever hoist

Kaunggulan:

1. alat gantung jeung beban hook dijieunna tina anti sepuh, baja alloy kakuatan tinggi, bisi overload Dina hal ieu, deformasi bakal lumangsung munggaran tur euweuh narekahan dadakan bakal lumangsung.
2. Hook ngabogaan konci kaamanan kuat, nu bisa muterkeun 360 ° kalawan bébas
3. cecekelan ergonomic ngajadikeun kerekan gampang pikeun beroperasi.
4. Desain katutup tiasa ngajagi bagian internal tina polusi.
5. Sadaya bagian rem beban disc dijieunna tina bahan kualitasna alus sarta tahan korosi.
6. kerekan leungeun dijieunna tina bahan alloy aluminium, teu gampang karat.

aluminium lever hoist 250kg

HSH-DL LEVER kerekan

Modél DL025 DL050 DL075 DL015 DL030 DL060 DL090
beurat dipeunteun (kg) 250 500 750 1500 3000 6000 9000
Jangkungna angkat standar (m) 1.5 1.5 1.5 1.5 1.5 1.5 1.5
Nomer baris ranté 1 1 1 1 1 2 3
Beban pinuh nalika gaya leungeun (N) 170 200 220 250 340 380 400
Beban uji (kg) 375 750 1125 2250 4500 9000 13500
Spésifikasi ranté angkat (mm) 3X9 4X12 5.6X17 9×27 9×27 9×27 9×27
beurat bersih (kg) 1.6 2.7 5.1 7.6 14.7 20 39.5
beurat pak (kg) 1.8 3 5.5 8.1 15.2 21.5 41.5
Ukuran Paket (cm) 20 x 12 x 8,5 23,5×13,5×10 UKURAN 31,5 X 16 X 12 35 x 18 x 13 49 x 20 x 16 49×23,5×21,5 49,5×23,5×21,5
Beurat pikeun jangkungna angkat tambahan (kg / m) 0.15 0.341 0.7 1.1 1.8 3.6 5.4
Diménsi (mm) a 74 90 115 140 170 237 300
b 30 35 39 44 60 68 91
c 142 175 233 233 350 350 350
d 20 22 28 30 41 47 61
e 105 117 140 158 185 185 185
Hmin 223 282 329 355 445 500 635
f 36 40 55 70 88 88 90
达克罗6

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami