Mini Aluminium Alloy Lever Hoist Lever Blok

Pedaran pondok:

Beban anu dipeunteun nyaéta 250-500kg.
Kerekan tangan alloy aluminium ieu nyaéta kerekan tangan anu pangleutikna sareng paling ringan dina merk ASAKA. Salaku alat anu diperyogikeun, séri kerekan tangan énggal ieu seueur dianggo dina industri, perdagangan sareng jasa.
Kerekan na beurat pisan dina beurat sareng kompak dina desain, janten gampang dianggo bahkan di tempat gawé anu diwatesan.


  • Bahan atah: Alloy aluminium kualitas luhur
  • Sertifikasi: CE / GS
  • Jumlah minimum order: 10 sapotong
  • Pamayaran:
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    1. alat gantung sareng pancing beban didamel tina anti sepuh, waja paduan kakuatan tinggi, dina kasus overload Dina hal ieu, deformasi bakal kajadian mimitina sareng henteu aya retakan dadakan anu bakal kajadian.
    2. Kaitna ngagaduhan konci kaamanan anu kuat, anu tiasa muterkeun 360 ° sacara bébas
    3. Pakem ergonomis ngajantenkeun kerekan gampang dioperasikeun.
    4. Desain tertutup tiasa ngajagi bagian internal tina polusi.
    5. Sadaya bagéan rem beban disk didamel tina bahan kualitas luhur sareng tahan korosi.
    6. kerekan tangan didamel tina bahan paduan aluminium, henteu gampang karat.

    HSH-DL LEVER HOIST

    Modél DL025 DL050 DL075 DL015 DL030 DL060 DL090
    Dipeunteun beurat (kg) 250 500 750 1500 3000 6000 9000
    Jangkungna angkat standar (m) 1.5 1.5 1.5 1.5 1.5 1.5 1.5
    Nomer ranté ranté 1 1 1 1 1 2 3
    Beban lengkep nalika kakuatan tangan (N) 170 200 220 250 340 380 400
    Beban tés (kg) 375 750 1125 2250 4500 9000 13500
    Angkat spésifikasi ranté (mm) 3X9 4X12 5.6X17 9x27 9x27 9x27 9x27
    Beurat bersih (kg) 1.6 2.7 5.1 7.6 14.7 20 39.5
    Pakét beurat (kg) 1.8 3 5.5 8.1 15.2 21.5 41.5
    Ukuran pak (cm) 20x12x8.5 23.5x13.5x10 31.5x16x12 35x18x13 49x20x16 49x23.5x21.5 49.5x23.5x21.5
    Beurat pikeun jangkungna angkat tambahan (kg / m) 0,15 0,341 0,7 1.1 1.8 3.6 5.4
    Diménsi (mm) a 74 90 115 140 170 237 300
    b 30 35 39 44 60 68 91
    c 142 175 233 233 350 350 350
    d 20 22 28 30 41 47 61
    e 105 117 140 158 185 185 185
    Hmin 223 282 329 355 445 500 635
    f 36 40 55 70 88 88 90
    达克罗6

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami